AcasăSPORTReal Madrid a castigat Supercupa Europei

Real Madrid a castigat Supercupa Europei

Desi nu a stralucit in meciurile de verificare, Real Madrid a dat lovitura, marti seara, reusind sa castige Supercupa Europei, dupa 2-0 cu FC Sevilla.

Specialistii anticipau o victorie clara a madrilenilor, casele de pariuri cotand victoria Realului inca dinainte de startul partidei cu o cota de numai 1,36 la 1.

Iar formatia din capitala Spaniei a obtinut succesul anticipat, trupa antrenata de Carlo Ancelotti impunandu-se de o maniera mai clara decat o arata scorul.

Eroul meciului a fost, de departe, super-starul Cristiano Ronaldo. Atacantul portughez a marcat ambele goluri ale Realului si a fost cel mai activ jucator de pe teren. Portughezul si-a revenit complet, dupa accidentarea care i-a dat mari batai de cap in ultimele luni, si i-a facut pe jurnalistii iberici sa-si reaminteasca de masina de inscris goluri care facea furori inainte de Campionatul Mondial din Brazilia.

Interesant este ca la Real Madrid au evoluat, inca din primul minut, noile achizitii James Rodriguez si Toni Kroos, iar veteranul Iker Casillas a castigat lupta pentru titularizare cu Keylor Navas.

author avatar
Cristi Ionita
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger