AcasăSPORTReactii. Colegii de breasla, socati de decesul lui Daniel Prodan: "Nu pot...

Reactii. Colegii de breasla, socati de decesul lui Daniel Prodan: „Nu pot sa cred”/”Drum lin, Tatuca”

Pierderea grea care a lovit „sportul rege” autohton a iscat un adevarat val de reactii in randul oamenilor din fotbal, adresate familiei si apropiatilor lui Daniel Prodan, fostul fotbalist plecat dintre cei vii la doar 44 de ani, rapus de un infarct.

Anuntul negru al decesului lui Prodan a picat ca un trasnet atat asupra colegilor sai din „Generatia de Aur”. Care au primit, asemeni opiniei publice, cu mare greutate vestea ca fostul fundas a decedat prematur. „Nu pot sa cred… Ramas bun, Didi Prodan!”, a scris Gheorghe Hagi, pe Facebook, retea de socializare pe care si Gabi Balint, un alt reprezentant al aceleiasi generatii – cu rezultate remarcabile pentru fotbalul autohton, deplange moartea lui Prodan. „Ramas bun, prieten drag! Dumnezeu sa te odihneasca!”, suna mesajul adresat de Balint.

Plecarea prematura dintre cei vii a lui Prodan l-a lasat fara grai pe Ionut Lupescu, care a primit vestea cu mare durere. „Mai inainte am aflat. Ce sa spun? M-a socat. Nu mai am cuvinte. Tanar…un mare sufletist. Nu stiu, nu vreau sa mai vorbesc”, a spus fostul coleg al lui „Didi” Prodan, de la echipa nationala, citat de sport.ro. „Chiar acum cateva minut am vorbit cu sotia lui la telefon… Ce pot sa zic? Sunt socat! Mi-a fost coleg de nationala, mi-a fost coleg de birou la FRF, nu a aratat niciodata ca ar fi avut probleme de sanatate. Chiar nu stiu ce s-a intamplat”, a marturisit si fostul portar Florin Prunea, pentru ProSport.

Mesaje de condoleante au transmis si fotbalistii din actualele generatii de fotbalisti, printre ei si Ciprian Marica, atacant care si-a anuntat, de curand, retragerea din activitate. „Sa te odihnesti in pace, Didi! Doar Dumnezeu stie de ce te-a luat asa de repede la El! Noua ne va fi greu, aici, fara veselia ta molipsitoare! Drum lin, Tatuca, imi va lipsi mult rasul tau cu toata fiinta! :(((( Condoleante familiei! A plecat dintre noi un mare iubitor de patrie!”, a notat Marica, pe Facebook.

De asemenea, in semn de respect pentru fotul lor jucator, reprezentantii Clubului Steaua au facut public un mesaj prin care „isi exprima regretul si starea de soc la aflarea vestii ca fostul mare fundas al echipei noastre, Daniel Prodan, s-a stins din viata la varsta de 44 de ani. Clubul nostru transmite condoleante familiei indurerate!”, remarcand faptul ca „Daniel Prodan a fost unul dintre cei mai buni fundasi centrali ai Stelei si ai echipei nationale a Romaniei”.

La fel si oficialii clubului spaniol Atletico Madrid, fotmatie pentru care a evoluat Faniel Prodan, in perioada anilor ’90, au facut public, pe contul de Twitter, un mesaj adresat cunoscutilor fostului fotbalist: „A murit Daniel Prodan, fost jucator al clubului nostru, la varsta de 44 de ani. Condoleantele noastre familiei sale”.

Nu in ultimul rand, trebuie mentionat ca si din partea FRF a fost facut public un astfel de mesaj de condoleante. „Federatia Romana de Fotbal isi exprima condoleantele si regreta disparitia lui Daniel Prodan!”, au transmis reprezentantii FRF.

sursa foto: facebook/Gheorghe Hagi

author avatar
Cristina Stefan
343 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger