AcasăSPORTReactia lui Reghe nu a ramas fara urmari: "E un fraier!"

Reactia lui Reghe nu a ramas fara urmari: „E un fraier!”

Nemultumit de modul in care fotbalistii de la Steaua si-au aparat sansele in meciul cu Viitorul Constanta, pierdut cu 2-5, Laurentiu Reghecampf, antrenorul trupei din Ghencea, a anuntat ca intentioneaza sa paraseasca gruparea pe care a dus-o pana in optimile de finala ale Europa League.

Reactia lui Reghecampf nu a ramas fara urmari, Gigi Becali, patronul trupei din Ghencea, anuntand public ca: „Daca e nemultumit de relatia cu mine, sa-mi spuna, dar nu cred ca e asta. Lui cred ca i-a fost jena de rezultat si nu a stiut ce sa spuna. E fraier. De ce sa se scuze?! Care e problema lui daca eu sunt fericit ca-l scap pe nasul Hagi, care e problema?! Crede ca am intervenit eu sau managerul pe langa Bratu ca sa faca 11 metri. Bratu e jucatorul lui, cum sa creada asta?”.

Totusi, Gigi Becali este de parere ca Reghecampf nu va renunta la colaborarea cu Steaua „pentru ca la Steaua nu are ce sa se schimbe. A vrut si el acum sa se dea vezi Doamne, cutare si cutare!”.

In schimb, Anamaria Prodan, sotia lui Laurentiu Reghecampf, este de parere ca antrenorul de la Steaua ar vrea sa renunte pentru ca „este afectat de acuzele de blat care i se aduc aiurea”.

Sexy-impresara sustine ca „toata lumea il stie pe Gigi, are atatea probleme acum cu procesele, credeti ca il intereseaza sa-l salveze pe Hagi? Nimeni nu gandeste rational. Becali se bucura pentru nasul lui, asta este, ce sa facem acum? Poate sa faca ce vrea! Pe mine ma intereseaza ca asupra sotului meu si a jucatorilor planeaza ideea ca au vandut meciul! El a dat sansa unor tineri sa evolueze pentru Steaua, cand sa-i vezi? In Liga? Ii bagi acum, cand esti deja campion. Asta e valoarea copiilor astora. Ce poti sa le reprosezi?  Reghe este un om foarte sensibil, nu a facut jocurile nimanui. Atata presiune si toate lucrurile intamplate de cand a inceput sa-i mearga bine, ca face blaturi, ca a jucat la pariuri… Alta e mentalitatea in familia mea. I-am spus dupa meci lui Laur ca asta se discuta la noi la televizor, despre blaturi, aranjamente, hai atunci sa plecam de aici, munca acestei echipe si a lui va fi murdarita mereu. De-aia a plecat toata lumea, Lucescu, Dan Petrescu, toti”.

author avatar
Cristi Ionita
468 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger