AcasăSPORTReactia lui PITURCA dupa victoria la scor in meciul ROMANIA -UNGARIA! (VIDEO)

Reactia lui PITURCA dupa victoria la scor in meciul ROMANIA -UNGARIA! (VIDEO)

Multumit de victoria tricolorilor in meciul cu Ungaria (3-0), selectionerul Victor Piturca a tinut sa-si felicite jucatorii, dar si sa le multumeasca suporterilor care au umplut National Arena si au sustinut nationala pe tot parcursul partidei pe care romanii au dominat-o de la un capat la altul.

Piturca si-a laudat jucatorii

Dupa incheierea celor doua reprize fantastice pentru tricolori, Piturca a tras cateva concluzii cu privire la evolutia tricolorilor in partida la finalul careia elevii sai si-au sporit sansele de a se califica la barajul pentru Mondialul din Brazilia, din 2014. „E un succes de patru puncte daca ne gandim ca, in caz de egalitate cu Ungaria, ne departajeaza golaverajul. Am surclasat-o clar. Adevarul este ca puteam sa mai marcam”, a declarat tehnicianul Nationalei, conform gsp.ro.

Cele trei goluri ale Nationalei, marcate de Marica, Pintilii si Tanase, au adus bucurie atat pe banca tehnica a tricolorilor, cat si in casele a milioane de romani, care au urmarit meciul ROMANIA-UNGARIA. „Cand castigi in maniera asta, poti spune ca am facut aproape totul perfect”, a mai punctat selectionerul.

[youtube]OAcYf7qGbnA[/youtube]

Chiar daca a fost extrem de multumit de rezultatul meciului impotriva Ungariei, Victor Piturca a amintit in cateva randuri de importanta urmatorului duel pe care nationala Romaniei il va avea peste doar cateva zile, contra turcilor. Elevii lui Fatih Terim vin la Bucuresti, pentru meciul ROMANIA-TURCIA. Intalnirea de marti seara (10 septembrie), de pe National Arena, va incepe de la ora 21.00.

Citeste si: Fotbal: Romania – Ungaria 3-0 si “tricolorii” sunt aproape de barajul pentru Mondiale (VIDEO)

524 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger