AcasăSPORTRCM Timisoara si-a pastrat titlul de campioana nationala

RCM Timisoara si-a pastrat titlul de campioana nationala

RCM Timisoara a devenit, pentru a doua oara la rand, campioana nationala la rugby, dupa ce s-a impus, cu 25-19, in disputa cu Stiinta Baia Mare de sambata seara, de pe Stadionul Arcul de Triumf.

Banatenii, campioni nationali en-titre, au controlat meciul in mare masura, desi au avut ceva emotii in partea a doua, cand adversarii s-au apropiat periculos pe tabela de marcaj.

RCM a deschis scorul inca din primele minute, cand Randell Morrison a incheiat cu un eseu o actiune colectiva de toata frumusetea. Falamoe a redus din diferenta, cu un dropgol, insa Timisoara a refacut rapid diferenta gratie unui nou eseu marcat, de aceasta data, de Stelian Burcea.

RCM a avut 22-9 in minutul 45 si parea ca se indreapta spre o victorie sigura, insa o greseala a defensivei, fructificata de Michael Wiringi, si o eliminare temporara incasata de Morrison au complicat soarta meciului.

In inferioritate numerica, Calafeteanu a transformat o lovitura de pedeapsa, pentru 25-16, iar pe final, desi au fortat la maxim, baimarenii au mai reusit si ei doar trei puncte, prin Ioan Pop.

RCM Timisoara s-a impus, cu 25-16, in finala cu Stiinta Baia Mare si si-a adjudecat, pentru al doilea an la rand, titlul de campioana a Romaniei la rugby. Banatenii s-au impus din nou intr-o finala cu rivala din Baia Mare. Podiumul a fost completat de Steaua Bucuresti, formatie ce a castigat, cu 25-14, finala mica disputata impotriva celor de la Farul Constanta.

sursa foto: frr.ro

author avatar
Cristi Ionita
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger