AcasăSPORTRazvan va sta pe banca!

Razvan va sta pe banca!

Razvan Lucescu nu vrea sa lase echipa nationala la greu si sa dea bir cu fugitii

Antrenorul echipei nationale va lua o decizie in privinta viitorului sau in functie de rezultatul partidei din 3 iunie. Cert este ca acesta nu va boicota revansa cu Bosnia.

Razvan Lucescu nu vrea sa lase echipa nationala la greu si sa dea bir cu fugitii

Surse din anturajul selectionerului afirma ca, in proportie de 150%, Razvan Lucescu va sta pe banca echipei nationale la partida cu Bosnia, programata pe 3 iunie, la Bucuresti, in preliminariile Euro 2012. Toate zvonurile legate de faptul ca Lucescu jr. ar fi decis sa-i delege „secundului” Stefan Iovan responsabilitatile pentru acest joc sunt simple speculatii. Concentrat asupra pregatirii importantului meci cu Bosnia, antrenorul nationalei Romaniei va lua o decizie in privinta viitorului sau la finalul respectivei intalniri.

Dar va fi demis daca nu castiga!

Aceleasi surse sustin ca insusi presedintele Federatiei, Mircea Sandu, i-a cerut sa isi asume responsabilitatea pentru rezultatul confruntarii din 3 iunie. In cazul unui rezultat de egalitate sau, mai rau, al unui esec cu reprezentativa antrenata de Safet Susic, este posibil ca Mircea Sandu sa decida demiterea lui Razvan Lucescu chiar in noaptea de 3 spre 4 iunie.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger