AcasăSPORTRazvan Rat a semnat pe trei ani cu West Ham United

Razvan Rat a semnat pe trei ani cu West Ham United

Desi a ajuns la 32 de ani, Razvan Rat continua sa fie un fotbalist la mare cautare in Europa, pentru serviciile sale batandu-se, in aceasta perioada, Olympique Marseille si West Ham United.

Chiar daca gruparea franceza se bate constant la titlu in Ligue I, Rat a ales in cele din urma sa semneze, marti, un contract pe trei ani cu West Ham United.

Oferta englezilor era net superioara, conform apropiatilor lui Rat. Fundasul ar putea castiga pana la 4 milioane de euro pe sezon si are posibilitatea sa joace, trei ani, intr-un campionat mult mai puternic precum cel al Angliei.

Florin Manea, impresarul jucatorului, anunta, pentru prosport.ro, ca Rat a fost cerut expres de antrenorul Sam Allardyce.

Fundasul roman ar urma sa imparta vestiarul, la West Ham, alaturi de fotbalisti precum Carlton Cole, Guy Demel sau Joe Cole. West Ham a incheiat pe 10 ultimul sezon de Premier League, dar greul a fost dus de jucatorii imprumutati pe termen scurt precum Andy Carroll sau Emanuel Pogatetz, fotbalisti despre care nu se stie, inca, daca vor mai continua sau nu pe „The Boleyn Ground”.

author avatar
Cristi Ionita
435 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger