AcasăSPORTRazvan Lucescu, profesor in Qatar

Razvan Lucescu, profesor in Qatar

Lucescu jr se intereseaza de tot ce misca la El Jaish

El Jaish a organizat un workshop pentru antrenorii cu portarii de la toate cluburile din orasul Al-Rayyah, invitatul special al acestui grup de lucru fiind tehnicianul vicecampioanei Qatarului.

Lucescu jr se intereseaza de tot ce misca la El Jaish

Cum campionatul din Qatar (Stars League) este intrerupt din pricina partidelor din preliminariile CM 2014, Razvan Lucescu incearca sa-si mentina echipa in cea mai buna forma.

Razvan vrea ca jucatorii sai sa fie in forma pentru Al Gharafa

Antrenorul lui El Jaish face sedinte de pregatite in fiecare zi, urmand ca in weekend sa intalneasca Al Gharafa, formatie care are in componenta mai multi brazilieni, dar si pe australianul care a facut cariera in Serie A, Mark Bresciano. Intre timp, clubul sau a organizat un workshop pentru antrenorii cu portarii de la 15 cluburi din orasul Al- Rayyah, iar Lucescu jr a fost maestru de ceremonii. Cursul a tinut trei zile, iar tehnicianul roman s-a impartit intre antrenamente si prelegeri la pupitru, sub atenta observatie a Comitetului Tehnic din Qatar. El Jaish ocupa locul 4 in campionat, dupa trei partide, trupa lui Razvan avand doua victorii si o infrangere.

author avatar
Sebastian Stan
305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger