AcasăSPORTRazvan Lucescu, dispus la o despartire de El Jaish: "Adio si n-am...

Razvan Lucescu, dispus la o despartire de El Jaish: „Adio si n-am cuvinte!”

Dezamagit de infrangerea suferita de El Jaish in optimile de finala ale Ligii Campionilor Asiei, 0-2 cu Al Ahli, Razvan Lucescu a anuntat ca ia in calcul inclusiv o despartire de gruparea qatareza.

Antrenorul roman a laudat gruparea adversa, care s-a calificat, cu 3-1 la general, in sferturi, dar si-a laudat si proprii jucatori, precizand ca „am avut un parcurs bun, tinand cont ca El Jaish este la prima participare”.

Trupa lui Razvan Lucescu a incheiat pe 3 sezonul in Qatar, calificandu-se pentru viitoarea editie a Ligii Campionilor Asiei, si s-a oprit in optimile de finala ale editiei 2012-2013 a cele mai importante competitii continentale.

El Jaish putea avea un parcurs si mai bun, dar, de cele mai multe ori, gruparea antrenata de tehnicianul roman a platit tribut numeroaselor greseli individuale comise pe faza de aparare.

Intrebat la conferinta de presa daca va conduce pe El Jaish si in sezonul viitor, Razvan Lucescu a anuntat ca: „Daca ma intrebati pe mine personal, eu cred ca experienta acumulata in actualul sezon ne va ajuta sa ne batem la titlu. Dar mingea este in terenul conducatorilor clubului. E posibil sa ne si despartim, fara probleme. Adio si n-am cuvinte!”.

author avatar
Cristi Ionita
365 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger