AcasăSPORTRazvan Lucescu, bagat in sedinta de seicul de la El Jaish, inainte...

Razvan Lucescu, bagat in sedinta de seicul de la El Jaish, inainte de meciul anului

El Jaish, formatia antrenata de Razvan Lucescu, va sustine marti seara, de la 20.45, cel mai important meci din istoria clubului qatarez.

El Jaish joaca in deplasare, la Jeddah (Arabia Saudita), impotriva lui Al Ahli, pentru calificarea in sferturile de final ale Ligii Campionilor Asiei.

In tur, in Qatar, cele doua formatii au incheiat la egalitate, 1-1, gratie golurilor marcate de Martins, pentru El Jaish, si Al Mousa, pentru Al Ahli.

Pentru a pregati cat mai bine returul cu Al Ahli, jucatorii de la El Jaish au plecat de duminica spre Arabia Saudita, nu inainte ca Razvan Lucescu si elevii sai sa fie bagati in sedinta de doctorul Al Kuwari, seicul echipei si liderul armatei qatareze.

Acesta le-a transmis jucatorilor si staff-ului tehnic ca fiecare reprezentant al echipei, in parte, va fi omenit cum se cuvine in cazul in care echipa accede intre cele mai bune opt echipe ale continentului.

La Jeddah, Razvan Lucescu si ai lui locuiesc la Hotelul Intercontinental, unde o camera poate ajunge sa coste pana la 5.000 de dolari. Costurile sunt uriase daca ne gandim ca cei de la El Jaish au inchiriat doua etaje, qatarezii deplasand in Arabia Saudita 27 de jucatori si inca cel putin la fel de multi oficiali.

Hotelul Intercontinental din Jeddah este inclus in circuitul VIP Hotels
author avatar
Cristi Ionita
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger