AcasăSPORTRazvan joaca finala Cupei Greciei si are oferte de la PAOK si...

Razvan joaca finala Cupei Greciei si are oferte de la PAOK si Panathinaikos!

Lucescu jr. a devenit unul dintre cei mai apreciati antrenori din Grecia

Dorit antrenor la Dinamo din vara, Razvan Lucescu ar putea continua pentru cel putin un an in Grecia, campionat in care uimeste prin rezultatele obtinute cu echipa sa, Skoda Xanthi.

Lucescu jr. a devenit unul dintre cei mai apreciati antrenori din Grecia

Dupa un start de sezon ezitant, Lucescu jr. nu doar ca a izbutit sa redreseze situatia la micuta formatie din Xanthi, dar in 2015  este printre revelatiile anului. Toti oamenii de fotbal eleni vorbesc ca, daca ar fi castigat macar jumatate din cele 10 meciuri terminate la egalitate, Skoda lui Razvan ar fi gonit spre calificarea in cupele europene.
Si, totusi, fostul selectioner roman ar putea ajunge in Liga Europa, dar nu prin locul ocupat in campionat la finalul sezonului! Skoda Xanthi s-a calificat, miercuri seara, in finala Cupei Greciei, acolo unde va intalni liderul Olympiakos Pireu, vechea si totodata noua campioana a Greciei. In returul semifinalei cu Iraklis, Lucescu jr. si fotbalistii sai au scos un 0-0, rezultat suficient pentru a merge mai departe, gratie victoriei cu 1-0 din deplasare, la Salonic, in urma cu trei saptamani. „Sunt foarte fericit ca am ajuns in finala Cupei pentru prima oara in istoria clubului Skoda Xanthi. Acum nu mai avem nimic de pierdut. De ce nu am putea sa o invingem pe Olympiakos si sa castigam trofeul?”, a declarat fiul lui Mircea Lucescu la finalul partidei cu Iraklis. Extraordinarele rezultate inregistrate de micuta grupare din Xanthi nu puteau trece neobservate, iar presa elena s-a grabit sa readuca in discutie oferta pentru Razvan Lucescu venita de la PAOK Salonic. Tehnicianul Georgios Georgiadis va fi demis in vara, iar sefii de pe „Toumbas” cauta un nou antrenor, romul fiind favorit sa preia echipa. Pe de alta parte, Lucescu jr. ar fi si in vizorul lui Panathinaikos, gigantul din Atena dorind sa construiasca un lot capabil sa opreasca dominatia marii rivale Olympiakos.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger