AcasăSPORTRazvan de la FRF ne-a aburleanu pe toti

Razvan de la FRF ne-a aburleanu pe toti

Prima concluzie dupa conferinta de ieri: avem un presedinte de Federatie mai plictisitor chiar si decat Klaus Iohannis;

A doua concluzie: conducerea  de la Casa Fotbalului se astepta ca „tricolorii” sa ne umple de respect la Euro 2016;

In rest, Razvanel ne-a aburleanu de tot: exista o falie intre Est si Vest (sa mori tu?!), statul nu ajuta deloc Federatia (daaa, ca sef la FRF te-am pus noi, ziaristii), iar jucatorii au obosit dupa meciurile cu Franta si Elvetia.

Asadar, canci esec asumat de sefii Federatiei, nexam reactie ceruta de Gica Hagi, cel care s-a dat singur exemplu, vezi episodul „2001” si demisia de dupa barajul cu Slovenia. Razvan Burleanu s-a prezentat singur la conferinta de presa de ieri, desi ar fi trebuit ca si consilierii Bodescu, Vochin sau Visan (despre asta se zvoneste ca ar fi superiorul direct al lui Burleanu pe linie de «Servicii»!) sa vina cu explicatii pentru dezastrul de la Euro.

Mai bine de un ceas a dat din gura Razvan, reusind performanta sa nu gaseasca niciun vinovat pentru ce s-a petrecut in Franta. „Prima cauza este oboseala acumulata dupa meciurile cu Franta si Elvetia. Fotbalistii nu mai sunt obisnuiti sa joace doua sau trei partide intr-o perioada scurta de timp. Apoi, ei nu au prezente in meciuri de cupe europene, adica Liga Campionilor si Liga Europa”. Oboseala despre care vorbeste Burleanu nu este altceva decat incompetenta noului staff medical de la echipa nationala; cu numai o luna inainte de startul turneului final al C.E., echipa Burleanu – Iordanescu l-a concediat pe doctorul Pompiliu Popescu, nimeni altul decat omul responsabil cu recuperarea tuturor „tricolorilor” din 1990 si pana in mai 2016!

Nu scapam de „Tata Puiu”!

Ne-am bucurat degeaba crezand ca infrangerea cu Albania il va arunca in lada cu amintiri neplacute pe Anghel Iordanescu. Nicio sansa, Razvan Burleanu anunta ca are in continuare si incredere, si bani de investit in cel mai fricos general de Armata din istoria Romaniei! „Vreau sa ii multumesc lui Iordanescu pentru ca a preluat echipa si ne-a dus la acest Euro. Dorim sa-l pastram in cadrul FRF. Deocamdata, el este in concediu, asa ca vom vedea mai tarziu pe ce post va ramane”.

Negocieri cu un strain pe 600.000 de euro?

Sunt informatii ca FRF a ajuns la fundul sacului si din acest motiv contractul propus viitorului selectioner nu sare de 600.000 de euro pe an. Cu aceasta oferta Razvan Burleanu spera sa convinga „un antrenor cu 10 ani de experienta, care a castigat trofee si are atitudine. Suntem deschisi oricarei formule, un antrenor strain ori un roman”. Cu Olaroiu s-a discutat, insa FRF n-a vrut sa mearga mai departe cand a aflat de contractul cu Al Ahli Dubai, iar variantele Dan Petrescu si Ladislau Boloni nu sunt pe placul lui Burleanu. Cel mai probabil, ne vom pricopsi cu un tehnician din strainatate, caruia ii va lua o jumatate de an numai sa invete numele „tricolorilor”.

author avatar
National
240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger