AcasăSPORTRazvan - antrenor, Mircea - manager, la Besiktas!

Razvan – antrenor, Mircea – manager, la Besiktas!

Shakhtar Donetsk's coach Mircea Lucescu, gestures during a quarter final, 1st leg Champions League soccer match against Barcelona, at the Nou Camp, in Barcelona, Spain, Wednesday, April 6, 2011. (AP Photo/Manu Fernandez)

Vazut drept un intrus in Grecia, dar tentant pentru fotbalul turc, Razvan Lucescu poate face un nou pas firesc in cariera internationala la care munceste inca din perioada Rapidului. Presa de pe malurile Bosforului scrie ca numele tehnicianului echipei PAOK este singurul inaintat de oficialii lui Besiktas baskanului clubului de pe „Inonu”! Mai mult, se pare ca planurile „vulturilor” sunt mult mai complexe de atat, iar o surpriza uriasa ar putea aparea in viitorului apropiat.

Istanbulul trage de familia Lucescu sa se mute pe malurile Bosforului

Dar sa revenim la informatia de baza. Fotbalul turc e dat peste cap zilele astea de mutarile petrecute la cel mai inalt nivel si anume plecarea lui Mircea Lucescu de la carma echipei nationale. Tehnicianul roman ii lasa locul lui Senol Gunes, tocmai antrenorul lui Besiktas Istanbul, insa lucrurile nu se opresc aici. Presa locala scrie ca Besiktas il vrea pe „principal” pe Lucescu, dar Razvan, nu Mircea! Insa nici tatal nu este inlaturat din planuri!

Deocamdata, Lucescu jr (50 de ani) este concentrate pe munca depusa la PAOK. Cu zece etape inainte de finalul sezonului, are 90% sanse sa aduca titlul la Salonic (date de cele noua puncte avans din fruntea clasamentului), o performanta la care nici macar cei mai fanatici suporteri nu visau. Trupa lui Razvan controleaza cu autoritate prima liga elena de aproape doi ani, marile favorite Olympiakos, Panathinaikos si AEK sunt steaguri ateniene coborate in berna esecului, peste intreg campionatul grec flutura flamura Macedoniei.

Il Luce nu ar spune nu

In 2011, dupa demiterea lui Bernd Schuster, conducerea clubului Besiktas l-a contactat pe Mircea Lucescu pentru a prelua echipa, insa pe atunci antrenorul lui Sahtior a refuzat sa schimbe Donetkul pe Istanbul. Azi, turcii sunt mai aproape ca niciodata sa aduca nu jumatate, ci toata familia Lucescu, caci lui Mircea i se ofera functia de manager general, iar Razvan este dorit ca antrenor principal. Din cele relatate de mass-media turca, Il Luce n-ar refuza oferta, astfel ca tratativele vor demara cat de curand.

Pentru Razvan Lucescu, interesul manifestat de Besiktas nu este altceva decat o incunurare si o recunoastere a muncii depuse in strainatate in ultimii cinci ani. Rezultatele inregistrate de el in Grecia si mai ales modul in care a reusit sa transforme trupa din Salonic in superputerea campionatului elen nu puteau trece neobservate de marile cluburi de pe continent.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
330 afisari

2 COMENTARII

  1. Slabut articol, Boanchise. Te-ai facut la loc numarator de cornere si pupincurist de lucesti si alti militieni?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger