AcasăSPORTRazboi total Capello - Petrescu: "Bursucul" nu vrea sa dea jucatori Rusiei!...

Razboi total Capello – Petrescu: „Bursucul” nu vrea sa dea jucatori Rusiei!

Dan Petrescu nu pare impresionat de furia lui Fabio Capello (SURSA FOTO: Hepta)

Dinamo Moscova refuza sa le dea drumul fotbalistilor convocati de Fabio Capello pentru „amicalul” Rusia – Islanda, programat pe 6 februarie.

Dan Petrescu nu pare impresionat de furia lui Fabio Capello (SURSA FOTO: Hepta)

Cu trei zile inainte, Dinamo va juca un „amical” cu Steaua Bucuresti, iar antrenorul Dan Petrescu vrea sa trimita pe teren cel mai bun „11”. „Este in joc prestigiul clubului nostru si mandria mea, nu ne putem prezenta oricum la acest meci”, le-a transmis „Bursucul” oficialilor gruparii moscovite.

Fabio Capello a luat foc dupa "aroganta" facuta de "Bursuc"

Inteles, Petrescu a primit asigurari din partea presedintelui Ghenadi Soloviev ca niciun fotbalist nu va da curs convocarii la lotul national. De altfel, Soloviev personal l-a instiintat pe selectionerul Fabio Capello ca Dinamo nu da doi bani pe „amicalul” Rusia – Islanda: „Testul de verificare cu Steaua Bucuresti este programat de anul trecut si el va fi transmis in direct de o televiziune din Romania. Nu ne putem prezenta cu juniorii impotriva titularilor de la liderul din Romania! Le-am promis ca vom folosi prima echipa si trebuie sa ne respectam cuvantul, altfel ne-am face de ras”.

Cei trei internationali pe care Capello dorea sa-i aiba la dispozitie sunt Anton Sunin (portar), Vladimir Granat (fundas) si Aleksandr Kokorin (atacant).

Ungurii au fost intelegatori

In aceeasi situatie s-a aflat si Balázs Dzsudzsák, international maghiar. Selectionerul Ungariei, Sandor Egervari, l-a cerut in lot pe Dzsudzsák pentru „amicalul” cu Belarus (6 februarie), dar a acceptat ca fotbalistul sa se prezinte la antrenamente dupa ce Dinamo Moscova va disputa partida cu Steaua, programata pe 3 februarie! In schimb, Fabio Capello n-a fost la fel de intelegator, mesajul sau catre Dan Petrescu sunand mai degraba a ultimatum: „Cei trei ori vin la lot pe 1 februarie, ori nu mai vin deloc! Vad ca, pe aici, unii antrenori sunt mai dificili!”.

Si stelistii au aceeasi problema!

Si stelistii dau o importanta ridicata meciului cu Dinamo Moscova, dovada ca antrenorul Laurentiu Reghecampf s-a opus „cedarii” jucatorilor la lotul national pentru „amicalul” Romania – Polonia, programat pe 2 februarie. „Nu este data oficiala in calendarul FIFA, nu pleaca nimeni din cantonament la echipa nationala!”, a completat patronul Gigi Becali.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger