AcasăSPORTRazboi MM - Dan Petrescu: "Sincer, nu-l inteleg!"

Razboi MM – Dan Petrescu: „Sincer, nu-l inteleg!”

Au colaborat cu succes la carma Unirii Urziceni, cand micuta grupare a castigat titlul de campioana si a jucat in grupele Ligii Campionilor, dar acum Mihai Stoica si Dan Petrescu sunt la cutite.

Antrenorul lui Dinamo Moscova a laudat sezonul facut de Steaua, dar a precizat ca formatia din Ghencea „a castigat titlul de campioana pentru ca s-a batut fix cu nimeni”.

Enervat la culme, Mihai Stoica, managerul Stelei, l-a atacat dur pe fostul sau colaborator.

„Sincer, nu-l inteleg pe Dan Petrescu. Sa ridiculizezi meritele unor jucatori si antrenori, sa negi performantele echipei care te-a format (btw, cei care au eliminat Dinamo Moscova chiar cu DP pe banca s-au clasat la 3 puncte in spatele nostru in grupa de EL)…de ce toate astea? Eu ii urez succes in campionat, in cupele europene si sa bata Chelsea ca Reghe…cu jucatori care au 2-3 milioane salariu o sa-i fie mult mai usor” a scris MM Stoica pe un celebru site de socializare.

De asemenea, Mihai Stoica i-a transmis lui Dan Petrescu ca ar fi mai bine sa nu se mai bage in treburile Stelei. Totul a pornit de la o declaratie data de antrenorul lui Dinamo Moscova care spunea ca „daca Reghecampf vrea sa plece, acum este momentul sa o faca”.

author avatar
Cristi Ionita
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger