AcasăSPORTRazboi la nivel inalt! Mitica de la Liga versus Condescu pentru salvarea...

Razboi la nivel inalt! Mitica de la Liga versus Condescu pentru salvarea Rapidului

Luni are loc, la sediul Federatiei Romane de Fotbal, Adunarea Generala in cadrul careia s-ar putea decide salvarea de la retrogradare a echipelor care nu au primit licenta.

Parerile sunt impartite intre participantii la aceasta Adunare Generala, unii pariind pe salvarea echipelor cu probleme financiare, altii fiind impotriva acestei actiuni.

Marin Condescu, presedintele clubului Pandurii Targu Jiu, a anuntat deja ca: „Chiar daca sunt nume mari implicate in scandalul asta cu licentierea, nu au cum sa ii salveze. Tot ce se va hotara la Adunarea Generala se va aplica din sezonul viitor. Oricum, nu este corect sa se aplice acest lucru diferit, chiar daca sunt nume de traditie implicate. Unii fac eforturi sa isi plateasca datoriile, nu trebuie sa se aplice diferit legea. Nu trebuie sa se renunte la procesul de licentiere. Jucatorii trebuie respectati, sa aiba garantia ca vor fi platiti”.

In plus, Condescu a precizat, la sport.ro, ca este imposibil ca Liga I sa se dispute cu un numar impar de echipe, pentru ca echipa care sta o etapa ar avea mari probleme sa-si reintre in ritm dupa o pauza de doua saptamani.

In schimb, Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, pledeaza pentru salvarea echipelor cu nume precum Rapid sau Universitatea Cluj.

Mitica de la Liga a afirmat, printre altele, ca „eu cred ca Rapid va evolua tot in Liga 1 si in sezonul urmator. Daca se incalca doar putin regulamentele si statutele, se poate face asa ceva. Mijloace se gasesc, nu asta e problema, important e sa invatam sa nu mai facem rau. Eu atata va spun. Adunarea Generala poate lua orice decizie”.

author avatar
Cristi Ionita
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger