AcasăSPORTRat, cel mai bun fundas stanga din preliminarii

Rat, cel mai bun fundas stanga din preliminarii

Rat, luat si el prin surprindere de alegerea UEFA

Capitanul echipei nationale a Romaniei a fost desemnat de UEFA cel mai bun fundas de banda stanga care a evoluat in preliminariile Euro 2016.

Rat, luat si el prin surprindere de alegerea UEFA

Razvan Rat l-a devansat pe Jordi Alba, considerat de multi numarul 1 in lume pe flancul stang. Totusi, se vede treaba ca nu si pentru specialistii de la Nyon, acolo unde Ionut Lupescu este seful Comisiei Tehnice a UEFA. Echipa ideala din preliminariile C.E. – 2016 este urmatoarea: Thibaut Courtois (Belgia) – Matteo Darmian (Italia), Ashley Williams (Tara Galilor), Gary Cahill (Anglia), Razvan Rat (Romania) – Gylfi Sigurdsson (Islanda), Steven Davis (Irlanda de Nord), David Alaba (Austria) – Thomas Muller (Germania), Robert Lewandowski (Polonia), Gareth Bale (Tara Galilor). De asemenea, portarul Ciprian Tatarusanu a fost ales rezerva belgianului Thibaut Courtois.
„Nu stiu, poate ca nu inteleg aia fotbalul”, a glumit Razvan Rat pe seama acestui subiect, inainte de a redeveni serios: „In primul rand, a contat faptul ca apararea Romaniei a luat foarte putine goluri. Vreau sa cred ca am fost ales de niste oameni competenti, care inteleg fotbalul si care nu pun acolo numele doar ca sa fie. Nu ma asteptam la aceasta nominalizare, ma motiveaza si mai mult sa continui in acest fel”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
391 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger