AcasăSPORTRapidul nu va primi licenta de club profesionist: FC Faliment Giulesti

Rapidul nu va primi licenta de club profesionist: FC Faliment Giulesti

Situatia clubului „feroviar” este cat se poate de grava. Fara licenta, gruparea giulesteana va fi retrogradata in liga secunda, insolventa urmand a se transforma in faliment!

Rapidistii se antreneaza sa evolueze la matineu

Comisia de Licentiere va respinge astazi dosarul clubului Rapid. Surse din cadrul gruparii giulestene sustin chiar ca patronul George Copos si-a anuntat deja subalternii despre acest lucru, pregatindu-i pentru ce urmeaza: retrogradarea echipei in Liga 2! De altfel, chiar presedintele Consiliului de Administratie al FC Rapid, Ion Taban, admite ca sunt sanse minime ca „feroviarii” sa primeasca licenta pentru sezonul viitor: „Discutiile de la Comisia de Apel au fost foarte aprinse. Sper ca membrii acesteia vor tine cont de ceea ce a scris UEFA in legatura cu legea insolventei. Domnul Viorel Duru nu intelege acest lucru si ignora legea, dar o face nu numai in cazul nostru, ci la toti cei care au aceasta problema. In Romania trebuie coroborata legislatia internationala cu cea a insolventei. Au disparut formatii ca Poli Timisoara si Universitatea Craiova, iar acum urmeaza sa dispara si Rapidul pentru o neintelegere? Va fi un dezastru daca Rapidul nu va primi licenta. Nici nu vreau sa ma gandesc, este cel mai urat lucru care se poate intampla. Probabil ca vom intra in faliment”. In situatia clubului Rapid mai sunt Gloria Bistrita si Universitatea Cluj.

Mircea Sandu poate indrepta lucrurile in Liga 1

Salvarea e la Mircea Sandu

Exista zvonuri conform carora Mircea Sandu va interveni in favoarea cluburilor cu problema. Concret, se pare ca un Comitet Executiv intrunit in regim de urgenta va decide anularea procesului de licentiere pentru cluburile de Liga 1, cu exceptia participantelor in cupele europene, care vor fi obligate sa obtina licenta!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
485 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger