AcasăSPORTRapidul il vrea pe Sumudica in locul lui Pustai

Rapidul il vrea pe Sumudica in locul lui Pustai

Pustai ii poate lasa locul pe banca lui Sumudica

Universitatea Cluj nu mai inscrisese intr-un meci oficial din luna decembrie si nu numai ca a facut-o impotriva Rapidului, dar le-a luat si toate cele trei puncte giulestenilor.

Pustai ii poate lasa locul pe banca lui Sumudica

Rapidul cosmopolit joaca sublim si pierde ca intotdeauna. Ratari din toate pozitiile si gafe de curtea scolii in defensiva, asa a aratat echipa antrenata de Cristi Pustai la Cluj. Pe terenul Universitatii, hazardul le-a adus gazdelor o victorie, iar tehnicianului „feroviar” o asteptata demitere!
Nemultumit de jocul formatiei sale, dar si de anumite decizii pe care le-a luat Pustai in vestiar (in principal, retragerea banderolei de capitan lui Daniel Pancu), finantatorul Valerii Moraru se gandeste la schimbarea staff-ului tehnic. „Am avut multe ocazii, dar, daca nu realizam… Asta e fotbalul! Nici nu stiu ce sa spun, vom analiza si va anunt concluziile mai incolo. Sunt foarte, foarte  nemultumit. De toata lumea, si de toti jucatorii”, a reactionat omul de afaceri basarabean dupa partida de pe „Cluj Arena”.

Sumudica

Favorit sa preia Rapidul este Marius Sumudica, „principal” la Concordia Chiajna. Sumudica a declarat in dese randuri ca viseaza sa revina ca antrenor in Grant, iar o oferta venita de la Moraru l-ar putea determina sa plece de la Chiajna. Urmare a esecului din Ardeal, Rapid a facut rocada in clasament cu Universitatea Cluj si a coborat pe locul 15, cu 22 de puncte.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger