AcasăSPORTRapidistul Pancu s-a impacat cu nevasta

Rapidistul Pancu s-a impacat cu nevasta

Daniel Pancu, idolul galeriei rapidiste

Sotia golgeterului rapidist s-a decis sa retraga cererea de divort, depusa in 2012 la Judecatoria Buftea. Mihaela si Daniel Pancu s-au mutat din nou impreuna si formeaza un cuplu fericit.

Daniel Pancu, idolul galeriei rapidiste

La nici doua luni de la inaintarea cererii de divort, Mihaela Pancu le-a solicitat magistratilor de la Judecatoria Buftea un ragaz pentru a incerca sa-si salveze casnicia. Promisiunile vedetei giulestene, dar si gandul ca cei doi copii vor creste fara tata au determinat-o pe sora fostului capitan rapidist Nicolae Stanciu sa-i mai dea o sansa lui „Pancone”. Iar acesta, la randul lui, a stiut sa profite, comportandu-se ca un tata si un sot exemplar: cat mai mult timp petrecut in familie si o atentie sporita acordata persoanelor importante din viata sa.

In alta ordine de idei, Daniel Pancu si-a aratat increderea in tinerii promovati de la echipa secunda de Marian Rada. Posibilitatea ca Rapidul sa retrogradeze nu este luata in calcul de idolul tribunelor giulestene: „Mi-e jena sa vorbesc despre retrogradarea Rapidului”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger