AcasăSPORTRapidistul Nicolae Grigore a semnat cu Dinamo

Rapidistul Nicolae Grigore a semnat cu Dinamo

Nicolae Grigore si Daniel Stanciu, incantati de colaborarea demarata

La 31 de ani, dintre care 12 petrecuti in Giulesti, la Rapid, mijlocasul Nicolae Grigore a ales sa urmeze exemplul internationalului Gabriel Tamas.

Nicolae Grigore si Daniel Stanciu, incantati de colaborarea demarata

Asteptata intoarcere in Grant a fostului capitan nu se va mai produce in calitate de jucator al Rapidului, intrucat Grigore a semnat, ieri, cu Dinamo. Mijlocasul central va evolua pentru „caini” pana in vara, urmand a un nou angajament sa fie parafat la finele sezonului in curs. „Grigore este fotbalist de caracter, cu mentalitate de invingator. Sunt convins ca experienta lui in Liga 1 si in cupele europene ne va ajuta sa formam o echipa competitiva”, a declarat managerul Daniel Stanciu, care si-a reamintit ca l-a vrut pe Grigore „mai intai la Timisoara, apoi am incercat si la Targu Mures, dar nu am reusit la vremea respectiva”. La randul sau, ex-rapidistul a fost sincer: „Nu sunt ipocrit sa spun ca-s dinamovist de mic copil, dar pot sa declar cu toata convingerea ca sunt antistelist. Am luat foarte repede decizia de a semna cu Dinamo, pentru ca aici am intalnit oameni seriosi, cu un proiect pentru performanta. Ma bucur ca voi imbraca tricoul unui club mare in Romania, un club respectat in toata lumea”.
Nicolae Grigore a adunat 199 de meciuri si 21 de goluri in Liga 1 pentru Rapid, castigand sapte trofee: titlul de campion (2003), Cupa Romaniei (2002, 2006, 2007) si Supercupa Romaniei (2002, 2003, 2007).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger