AcasăSPORTRapidistul Bozovic a cerut sa intre pe teren desi aflase ca i-a...

Rapidistul Bozovic a cerut sa intre pe teren desi aflase ca i-a murit mama!

FOTBALISTI. Dan Alexa si Vladimir Bozovic, doi dintre cei mai valorosi jucatori rapidisti ai momentului

Fundasul muntenegrean a primit vestea teribila cu o ora inaintea startului meciului de sambata cu CFR Cluj. Precum capitanul lui Chelsea, Vladimir Bozovic a tinut sa joace, fiind unul dintre cei mai buni rapidisti in victoria cu 5-0 obtinuta pe terenul liderului Ligii 1.

FOTBALISTI. Dan Alexa si Vladimir Bozovic, doi dintre cei mai valorosi jucatori rapidisti ai momentului

In mai 2008, Frank Lampard marca pentru Chelsea Londra, din penalty, golul calificarii intr-o semifinala de Champions League cu FC Liverpool. Vedeta de pe „Stamford Bridge” avea sa dedice acea reusita mamei sale, decedata cu putine zile inaintea jocului. „Intru pe teren orice-ar fi!”, a fost mesajul pe care Frank i l-a transmis antrenorului de atunci, Avraam Grant. Iar vorbele sale s-au concretizat printr-o evolutie de exceptie, incununata cu un gol. La fel a procedat, sambata seara, si rapidistul Vladimir Bozovic. Tocmai ce primise vestea decesului mamei sale.

REUSITA. Lampard i-a dedicat mamei sale golul inscris in meciul cu FC Liverpool

Incurajat de colegi si sprijinit de fani, muntenegreanul a fost de netrecut in banda stanga a apararii giulestene. Pe faza ofensiva, „Bozo” si-a trecut in cont o pasa decisiva, putand fi considerat, astfel, MVP-ul derby-ului din Gruia. Bozovic a plecat dupa meci direct acasa cu un avion privat pus la dispozitie de George Copos.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
238 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger