AcasăRecomandariRapidistii nu vor fuziune cu echipa din Chiajna: Primare, baga-ti Concordia undeva!

Rapidistii nu vor fuziune cu echipa din Chiajna: Primare, baga-ti Concordia undeva!

Chiar daca edilul Mircea Minea bate moneda pe fuziunea dintre cluburile Rapid si Concordia Chiajna, giulestenii nici nu vor sa auda de aceasta varianta.

Fanii Rapidului nu vor o fuziune cu echipa primarului din Chiajna, Mircea Minea

Fara licenta si amenintati cu retrogradarea, rapidistii isi pastreaza orgoliul. Practica obisnuita in Liga 1, fuziunea cu un alt club nu este luata in calcul si-n Giulesti, acolo unde galeria anunta ca prefera sa mearga dupa echipa in al cincilea esalon decat sa sustina la meciuri un hibrid. „Minea sa-si vada de treaba lui si sa nu mai dea declaratii despre Rapid. Toata lumea stie ca acest om a fost si va fi un mare stelist. Pe aceasta cale il rugam sa nu mai pronunte numele Rapidului in acest fel, legat de fuziune.

Mircea Minea

Mai mult, atunci cand da declaratii despre Rapid, ar fi bine sa nu mai isi puna ochelarii la ochi ca nu pare mai interesant. Rapid poate sa ajunga si in Liga 5, ca noi tot vom sustine echipa. Pe acest Mircea Minea il cheama, de fapt, Mircea Purcel, ca asta e numele sau adevarat. Toata lumea stie ca a luat numele sotiei cand s-a insurat”, este comunicatul „Ligii Suporterilor Rapidisti”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
361 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger