AcasăRecomandariRapidistii Cmovs si Josl, la un pas sa fie evacuati din case

Rapidistii Cmovs si Josl, la un pas sa fie evacuati din case

Luna de miere s-a sfarsit in Giulesti, iar victoria cu Steaua, din prima etapa a returului, nu mai tine de foame. Tehnicianul Cristi Pustai a pierdut increderea vestiarului, patronul Valerii Moraru vinde promisiuni altor antrenori, iar jucatorii straini din lot se imprumuta de bani ca sa nu ajunga pe drumuri.

Strainii Rapidului sunt tot mai dezamagiti de ce se intampla la club

Daca fratii Edu si Joan Oriol credeau ca farmecul vietii inseamna doar atmosfera creata de fani la meciurile de pe teren propriu, acum cu siguranta c-au zarit realitatea din tabara „feroviara”. Poate ca strainii de acum ai Rapidului nu au auzit de tepele pe care George Copos le dadea pe vremuri, dar iata ca are grija Valerii Moraru sa-i puna la curent cu istoria acestui club. „Fanatik.ro” scrie ca Tomas Josl si Pavel Cmovs puteau ajunge in strada daca nu faceau rost de bani sa achite chiria la apartamentele puse la dispozitia lor de club. Chiar daca plata chiriei ar trebui sa fie preocuparea patronului Moraru, conform intelegerii avute cu toti strainii din lot, omul de afaceri basarabean, despre care Ionel Ganea a spus ca este „doar un expulzat din Franta si Moldova”, s-a facut ca a uitat promisiunea facuta jucatorilor.
Cehul Josl nu a negat informatia, insa s-a ferit sa comenteze prea mult pe marginea acestui subiect: „Acestea sunt lucruri interne, despre care nu vreau sa vorbesc. In orice caz, situatia de la Rapid este una nebuna”. La fel vorbea acum cativa ani si Vladimir Bozovici, cand era dat afara din casa de proprietarul apartamentului pe care i-l pusese la dispozitie clubul Rapid.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger