AcasăSPORTRapidistii cauta suporteri noi in caminele studentesti din Regie

Rapidistii cauta suporteri noi in caminele studentesti din Regie

Rapidistii au dat autografe inclusiv pe fulare. Foto: visiniu.ro

Pe locul 6 in Liga 1, la mare distanta de rivala Steaua, giulestenii realizeaza ca au nevoie de un numar mai mare de suporteri. Ca atare, trupa lui Sabau a descins, miercuri seara, in caminele studentesti din Regie pentru a atrage noi sustinatori.

Rapidistii au dat autografe inclusiv pe fulare. Foto: visiniu.ro

Daniel Pancu, Nicolae Grigore, Ovidiu Herea, Peterson Pecanha si Filipe Teixeira au fost invitatii Ligii Suporterilor Rapidisti la infiintarea grupului „Studentii Visinii”, compartiment prin care „alb-visinii” vor sa demonstreze ca „spectatori de fotbal pot fi si cei cu studii superioare”.

Pustii au fost mandri sa dea mana cu elevii lui Sabau. Foto: visiniu.ro

Elevii lui Ioan Ovidiu Sabau au profitat de evenimentul programat a avea loc la Arena Pub si le-au transmis fanilor ca echipa nu se poate descurca fara ajutorul lor in incercarea de a recupera distanta fata de Steaua.

Tinerii au venit in numar mare la intalnirea din Regie. Foto: visiniu.ro

Rapidistii au impartit autografe, invitatii de meci si obiecte promotionale cu insemnele clubului in speranta ca fanii giulesteni se vor inghesui sa-i sustina pe Pancu si compania la meciul cu FC Brasov din aceasta seara (21.30, live pe Dolce Sport), dar si la derbiul cu Dinamo de luni seara, meci restanta din etapa a patra.

Herea, Pancu si Grigore (de la stanga la dreapta) au promis ca vor readuce Rapidul in top. Foto: visiniu.ro
author avatar
Cristi Ionita
407 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger