AcasăSPORTRapidistii au facut vizita medicala in efectiv de handbal

Rapidistii au facut vizita medicala in efectiv de handbal

Doar sapte rapidisti au efectuat vizita medicala la clinica din Chiajna

Clubul Rapid n-a avut pentru a efectua o vizita medicala ca la carte, asa cum fac toate gruparile din Liga 1: in loc de Institutul National de Medicina Sportiva, sapte jucatori au fost dusi la o clinica din Chiajna!

Doar sapte rapidisti au efectuat vizita medicala la clinica din Chiajna

Alegerea tine de costuri: la INMS, pretul unei analize este de 350 de lei, in timp ce in Chiajna s-au achitat cate 70 de lei de jucator. La prima ora a diminetii, sapte fotbalisti au luat clinicii ilfovene: Buchta (fostul portar al Mediasului a semnat cu Rapidul), Nicolae Vasile, Cerlinca, Alexandru Dan, Kikas, Madalin Martin, Boukaka.
Spre deosebire de colegii sai, Daniel Pancu a ales sa-si plateasca singur analizele si a mers la INMS. ”Sunt deja 20 de ani de cand imi fac analizele tot aici, la acest institut. Se fac analize bune si, in plus, aici sunt toti parametrii mei din anii trecuti, astfel ca pot sa compar rezultatele”, a explicat Daniel Pancu de ce nu a mers la clinica din Chiajna. Referitor la situatia clubului Rapid, capitanul giulestenilor a declarat ca lucrurile vor reveni la normal, o data cu intoarcerile la echipa ale „legendelor” Cristi Sapunaru, Daniel Niculae si Nicolae Grigore: „Nu am mai patit asa ceva niciodata, nu este o situatie normala, dar am incredere in Dinu Gheorghe si sunt convins ca lucrurile vor sta bine, doar ca ma ingrijoreaza timpul. Pentru a face o echipa buna ai nevoie si de timp, iar timpul va fi dusmanul nostru. As fi multumit daca i-as avea alaturi de mine pe Niculae si Sapunaru. Cristi (n.n. – Sapunaru) a fost la antrenament ieri (n.n. – miercuri), iar Nico asetapta un semn de la conducere. In plus, Nicolae Grigore trebuie sa isi termine contractul cu Apollon Limasol si apoi ni se va alatura”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger