AcasăSPORTRapid - Steaua 1-1. Rezultat favorabil CFR-ului! Video

Rapid – Steaua 1-1. Rezultat favorabil CFR-ului! Video

Derby-ul etapei 28, FC Rapid – Steaua, disputat duminica seara in Giulesti, s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, rezultat favorabil mai degraba liderului CFR Cluj, care se distanteaza la trei puncte de urmaritoarele sale.

Cu sase etape pana la finalul stagiunii in Liga 1, CFR Cluj conduce in clasament avand 55 puncte, cu trei peste trioul format din Rapid, Dinamo si FC Vaslui. Steaua este pe pozitia a cincea, formatia din Ghencea avand 50 de puncte. Duminica seara, in derby-ul etapei 28, Rapid si Steaua au incheiat la egalitate, 1-1 (1-1), prin golurile marcate de Nicolae Grigore ’33, respectiv Cristian Tănase ’29. Au evoluat echipele
Rapid: Coman – Rui Duarte, M.Antonio, Burca, Bozovic – Grigorie, Alexa, Grigore (Roman ’73) – Deac (Pancu ’81), Herea, Surdu (Teixeira ’67).
Steaua: Tatarusanu – Geraldo, Iliev, Chiriches, Latovlevici – Bicfalvi, Bourceanu – Chipciu (Rusescu ’71), Tatu, Tanase (Parvulescu ’86) – M.Costea (T.Balan ’60).
Meciul Rapid – Steaua a fost arbitrat de o brigadă din Cehia, cu Miroslav Zelinka la centru, ajutat de Patrick Filipek şi Kristof Mencl.
„Mie imi convine de minune un egal cu goluri. La egalitate de puncte suntem peste Rapid. Mie nu mi-e frica de CFR Cluj, mi-era frica de «ţi…». Îi bate Universitatea, îi bate şi Dinamo si aia e. Vreau sa am adrenalina pana la final, sa luam titlu in ultima etapa. Mi-a placut atitudinea ambelor echipe. Nu mi-a placut ratarea lui Mihai Costea si m-am enervat la greseala lui Bourceanu. Daca intram cu 1-0 la pauza era altceva”, a spus Gigi Becali.
„Baietii au fost extraordinari. Felicit ambele echipe. Am avut penalty clar si trebuia si cartonas rosu la Bicfalvi. Sunt convins ca un roman arbitra mai bine”, a spus Copos.

[youtube]ElhsKanEiiU[/youtube]
[youtube]_y4F90__jl8[/youtube]

author avatar
Mihai Koblenko
740 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger