AcasăSPORTRapid si CFR trag sa-l angajeze pe arbitrul Vidan

Rapid si CFR trag sa-l angajeze pe arbitrul Vidan

Adrian Vidan a fost unul dintre cei mai experimentati "asistenti" din Liga 1

Bucuresteanul inclina pentru gruparea giulesteana, pe motiv ca ar fi langa casa. Nu este exclus, insa, ca Arpad Paszkany sa pluseze financiar, amanunt intotdeauna decisiv in fotbalul romanesc.

Adrian Vidan a fost unul dintre cei mai experimentati "asistenti" din Liga 1

Cu toate ca mai putea activa inca aproape doi ani in arbitraj, bucuresteanul Adrian Vidan a decis sa se retraga la finalul partidei FC Brasov – Concordia Chiajna (scor 2-3), meci decis chiar de el prin doua decizii luate impotriva ardelenilor. S-a grabit sa anunte ca nu vrea sa se angajeze la niciun club din Liga 1, insa doua oferte tentante de la Rapid, respectiv CFR Cluj l-au facut sa-si reconsidere pozitia. Vidan ar accepta mai degraba propunerea giulestenilor, in principal datorita faptului ca, practic, ar urma sa lucreze in orasul de resedinta. Totusi, cunoscuta fiind potenta financiara a lui Arpad Paszkany, nu este exclus ca Adrian Vidan sa ia in calcul varianta schimbarii domiciliului.

Cluburile din Liga, pline cu salariati arbitri

In Liga 1, mai multi fosti arbitri ocupa posturi cheie la cateva cluburi. Astfel, Valeriu Argaseala este presedintele CA al Stelei, Constantin Zotta conduce Rapidul, Jean Grama (secretar general FC Dinamo), Vasile Avram tocmai ce s-a angajat la Astra Ploiesti, Viorel Anghelinei este director de resurse umane la campioana Otelul, Ispas Cojocaru are in grija sectorul de copii si juniori la Concordia Chiajna, Iosif Biro (director general adjunct la Gaz Metan), Constantin Vadan (vicepresedinte Ceahlaul), Eugen Parvulescu este presedinte la Pandurii, iar Anton Helesteanu a fost numit director general la FCM Tg.Mures.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
481 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger