AcasăSPORTRapid se muta la Ploiesti. Stadionul Giulesti trebuie refacut din temelii!

Rapid se muta la Ploiesti. Stadionul Giulesti trebuie refacut din temelii!

Vineri a avut loc un nou termen in privinta judecarii planului de reorganizare al clubului Rapid Bucuresti, iar magistratii au decis amanarea pana pe 28 martie.

Amanarea a venit si la solicitarea Cristinei Andronache, administratorul judiciar al clubului, care sustine ca dosarul nu este in continuare unul complet. Totusi, Cristina Andronache a anuntat ca a solicitat amanarea pentru un nou termen inainte de 31 martie, pentru ca oficialii clubului sa aiba timp sa depuna dosarul de licentiere, in cazul in care magistratii aproba planul de reorganizare al clubului.

Rapidistii au incasat o lovitura dura fiind instiintati ca Stadionul Giulesti nu mai poate fi omologat pentru Liga I si trebuie refacut din temelii. Totusi, rapidistii au un plan bun de bataie, astfel ca ei vor evolua fara probleme in Liga I, daca obtin promovarea si evita falimentul.

Rapid se muta la Ploiesti, urmand sa joace pe arena pe care juca Astra inainte sa se mute la Giurgiu. Rapidistii au obtinut dreptul de a folosi respectiva arena in contul transferului mijlocasului Alexandru Ionita la Astra.

„Am primit pentru Alex Ionita 500.000 de euro plus TVA, doi jucatori de la Astra la schimb si dreptul de a folosi stadionul Astrei de la Ploiesti, pentru ca arena din Giulesti nu mai poate fi omologata pentru meciurile din Liga I” a fost anuntul incredibil facut de Cristina Andronache, administratorul judiciar al clubului Rapid Bucuresti.

author avatar
Cristi Ionita
654 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger