AcasăSPORTRapid - marea favorita a campionatului

Rapid – marea favorita a campionatului

Giulestenii s-au apropiat la patru puncte de liderul CFR si au avantajul meciurilor directe. Ocupanta pozitiei secunde, Steaua, are deplasare dificila in Grant peste doua etape.

Bozovic, Deac si Grigorie exulta dupa victoria cu Vointa Sibiu

Rapidul poate lua fata Stelei in derby-ul de pe teren propriu, programat in runda cu numarul 28. Iar un eventual nou pas gresit facut de CFR ar arunca in aer campionatul lui Mitica. Duminica seara, in Giulesti, formatia antrenata de Razvan Lucescu n-a dat nicio sansa Vointei Sibiu, administrand un 3-0 „de neprezentare”. Insa nu atat scorul, cat mai ales evolutia per-ansamblu a fotbalistilor giulesteni nu a lasat loc de comentarii: rapidistii sunt incisivi, excelent asezati in teren si speculativi; fiecare faza de atac este stoarsa la maximum intr-o incercare aproape disperata de a cauta golul. Si calificati in finala Cupei, Pancu&co. pot spera la realizarea primului titlu din istoria „alb-visinie”.

Ultima etapa poate decide titlul

Doua meciuri programate in runda a 34-a pot stabili campioana in Liga 1. Atunci, Rapid va juca la Galati, pe terenul Otelului, iar Steaua si CFR se vor duela in Gruia, la Cluj. Dinamo – Astra si FC Vaslui – „U” Cluj pot fi cel mult partide cu miza de Europa League.

Jucatorii isi cer salariile!

Revenirea lui Constantin Zotta in fruntea clubului echivaleaza pentru jucatori cu o noua lunga serie de restante financiare. La finalul partidei cu Vointa Sibiu, mijlocasul Ovidiu Herea i-a indemnat pe conducatori sa se gandeasca si la binele fotbalistilor: „Speram ca se va face un efort financiar si ne vom primi si noi macar o rata din contract in zilele viitoare. Totusi, intarzierile siunt de inteles, este criza peste tot”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger