AcasăSPORTRapid, la un milion de euro de schimbarea patronului

Rapid, la un milion de euro de schimbarea patronului

Adrian Zamfir, afaceristul care a preluat echipa Rapid de la George Copos, are mari sanse sa paseze gruparea din Giulesti unui alt om de afaceri.

UPDATE: Marin Condescu, noul boss de la Universitatea Craiova, a precizat ca, din informatiile sale, Nicolae Sarcina nu are cum sa preia clubul Rapid Bucuresti in conditiile in care tocmai a devenit actionar la Pandurii Targu Jiu. De asemenea, Adrian Zamfir a precizat ca sunt discutii cu mai multi afaceristi, dar nu a vrut sa precizeze daca Sarcina se mai afla printre pretendenti. Un lucru este cert, conditia de a prelua Rapidul ramane aceeasi … achitarea unei note de plata de un milion de euro pana la mijlocul lunii februarie.

Aflati in Liga a doua, rapidistii au nevoie de un milion de euro pana pe 14 februarie, pentru a evita falimentul. Suma respectiva reprezinta datoriile urgente pe care le au de platit giulestenii.

Initial s-a zvonit ca Rapid va scoate la vanzare actiuni, iar salvarea sa vina de la numerosii fani ai echipei care ar fi trebuit sa achite cate doi lei pe actiune.

In cele din urma, salvatorul giulestenilor pare sa fie afaceristul oltean Nicolae Sarcina. Proprietarul lantului de magazine „Succes” si posesorul unei averi estimate la circa 50 de milioane de euro, Sarcina si-a propus sa intre puternic pe piata din Bucuresti, in acest an, si vrea sa obtina un important capital de imagine prin preluarea gruparii din Giulesti.

Conform prosport.ro, Sarcina are deja 7 magazine deschise in Bucuresti, dar vrea sa ajunga la 40. Initial, afaceristul discutase posibilitatea unui contract de sponsorizare cu reprezentantii Rapidului, dar ultimele negocieri arata ca olteanul va deveni noul patron al Rapidului, daca achita un milion de euro pana pe 14 februarie.

author avatar
Cristi Ionita
332 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger