AcasăSPORTRapid intra in faliment

Rapid intra in faliment

Un adevarat cutremur in fotbalul autohton! Una dintre echipele de traditie din „sportul rege”, Rapid, intra in faliment, din cate a decis Tribunalul Bucuresti. Decizia nu e, insa, una definitiva.

Problema dupa problema pentru echipa alb-visinie. Desi suporterii se bucurasera de faptul ca formatia promovase in Liga I, dupa un an in care a evoluat in liga secunda, o veste de la instanta le mai taie din elan. Dupa ce clubul din Giulesti a intrat in insolventa, in urma cu aproape patru ani, avand datorii de 18 milioane de lei, si cum soarele nu a rasarit pe strada giulestenilor, de aceasta data Rapidul risca o masura si mai dura, care ar putea arunca echipa de fotbal direct in Liga a 4a.

Trebuie spus ca dupa ce judecatorii TB au dispus intrarea in faliment, reprezentantii clubului au la dispozitie 7 zile pentru a ataca decizia, cu apel. Abia decizia instantei superioare este una definitiva. Asadar, formatia cu una dintre cele mai apreciate galerii din tara, ai carei fani  cantau, din tribune, ca „nu-i echipa mai frumoasa si iubita ca Rapid” vor avea de asteptat cateva zile inainte sa afle verdictul final al instantei.

sursa foto: FC Rapid Bucuresti

author avatar
Cristina Stefan
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger