AcasăSPORTRapid - Dinamo 0-0 Doua echipe nule

Rapid – Dinamo 0-0 Doua echipe nule

Rapid si Dinamo au incheiat la egalitate, 0-0, unul dintre cele mai asteptate meciuri din etapa a 24-a a Ligii I la fotbal.

Min. 95 – Este final de meci pe Giulesti. Lui Ovidiu Hategan i s-a facut mila si a pus capat unuia dintre cele mai slabe meciuri din actualul sezon al Ligii I la fotbal. Rapid – Dinamo s-a incheiat la egalitate, 0-0, niciuna dintre echipe nereusind sa se ridice la nivelul asteptarilor. Iar perspectivele sunt si mai sumbre daca ne gandim ca foarte probabil cele doua echipe vor face parte din grupul de cinci care ne va reprezenta in Europa.

Min. 93 – Tucudean suteaza din unghi si Dani Coman retine. Intra si Bucsa in locul lui Catalin Munteanu.

Min. 90 – Roman vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Marius Niculae.

Min. 90 – Alexa reia cu capul, dupa un corner executat de Deac, de pe dreapta, si Balgradean respinge in extremis de sub transversala.

Min. 83 – Intra si Roman in locul lui Teixeira.

Min. 79 – Oros vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Tucudean.

Min. 76 – Intra Tucudean in locul lui Danciulescu.

Min. 71 – Rus vede cartonasul galben pentru un fault tare asupra lui Grigorie.

Min. 70 – O noua schimbare interesanta a lui Razvan Lucescu. A iesit Herea si a intrat Pancu.

Min. 66 – Grigore apare la finalizare, reia cu capul si mingea se duce la un metru de poarta lui Balgradean.

Min. 64 – Iese Surdu, in huiduielile fanilor, si intra Nicolae Grigore. Surprinzator, Razvan Lucescu face pasul in spate. S-ar fi putut spune ca Rapid are mai mare nevoie de victorie.

Min. 60 – Pulhac vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Rui Duarte.

Min. 59 – Grigorie trimite un lob de la 40 de metri si Balgradean retine nu fara emotii.

Min. 55 – La Dinamo intra Curtean in locul lui Alexe.

Min. 52 – Giulestenii pun presiune si in startul acestei reprize, dar Teixeira si Rui Duarte au trimis doua centrari in peluza.

22.01 – Rapidistii au avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza in Giulesti. Dupa o prima repriza foarte slaba, Rapid si Dinamo sunt la egalitate, 0-0.

Min. 45 – Surdu il lanseaza excelent pe Deac, acesta lasa balonul pentru Herea, dar decarul Rapidului se pierde si el cu firea, pierde controlul balonului si Balgradean retine in extremis.

Min. 40 – Marius Niculae suteaza bine din lovitura libera de la 28 de metri si mingea se duce la o palma peste transversala portii adverse.

Min. 38 – Grigorie vede si el cartonasul galben pentru un fault comis in jumatatea de teren adversa.

Min. 38 – Teixeira il lanseaza excelent pe Surdu, peste apararea adversa, insa atacantul Rapidului se pierde cu firea in fata lui Balgradean, aluneca si pierde controlul balonului.

Min. 37 – Luchin vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Herea.

Min. 36 – Rui Duarte centreaza in forta, de pe dreapta, insa Grigorie si Teixeira nu reusesc sa puna latul.

Min. 31 – Cel mai interesant aspect al jocului in acest moment: Alex Ionita si Moti urmaresc meciul impreuna de undeva din dreptul peluzei dinspre Teatrul Giulesti.

Min. 25 – Asistam pana acum la un adevarat derby al neputintei in Giulesti. Ambele echipe se intrec in greseli si in practicarea unui joc tactic cat mai haotic.

Min. 21 – Rui Duarte vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Marius Niculae. Fundasul portughez va rata derbiul cu CFR Cluj din cauza unei suspendari.

Min. 18 – Rapid obtine o lovitura libera de la 20 de metri de poarta adversa, dar Deac suteaza slab, mult peste transversala.

Min. 14 – Rapid este mai prezenta in jumatatea de teren adversa, in acest debut de meci, dar in continuare lipsesc ocaziile de poarta.

Min. 11 – Kone se resimte din cauza unor probleme musculare si Ciobotariu l-a trimis la incalzire pe Dorel Stoica.

Min. 8 – Din pacate in tribune si-au facut aparitia deja binecunoscutele petarde si fumigene, iar jocul este intrerupt.

Min. 4- Surdu cade in careul advers, giulestenii cer penalty, dar centralul Ovidiu Hategan lasa jocul sa continue.

21.00 – Dinamovistii au avut lovitura de start a meciului. Vremea este buna pentru fotbal la Bucuresti, terenul se prezinta in conditii bune, iar in tribune sunt peste 8.000 de spectatori.

18.40 – Doua grupuri de cate 200 de suporteri dinamovisti au plecat cu metroul spre Stadionul Giulesti. Suporterii vor cobora la statia de metrou Basarab, iar de acolo se vor deplasa pe jos spre arena din Giulesti. In mod evident, acestia sunt insotiti de numerosi jandarmi.

18.05 – 8.000 de spectatori sunt asteptati la derbiul din aceasta seara, printre acestia urmand sa se afle si circa 400 de sustinatori ai oaspetilor. 400 de jandarmi vor asigura paza si ordinea.

Rapid, antrenata de Razvan Lucescu, incepe cu Dani Coman – Rui Duarte, Marcos Antonio, Oros, Bozovic – Grigorie, Alexa, Teixeira – Deac, Herea, Surdu. Rezerve sunt Vatca, Pancu, Pavlovici, Nicolae Grigore, Burca, Ezequias, Roman.

Dinamo, antrenata de Liviu Ciobotariu, incepe cu Balgradean – Scarlatache, Luchin, Grigore, Pulhac – Rus, Kone, Catalin Munteanu, Alexe – Danciulescu, Marius Niculae. Rezerve sunt Naumovski, Dorel Stoica, Tucudean, Curtean, Bucsa, Platini, Stratila.

author avatar
Cristi Ionita
846 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger