AcasăSPORTRamane un mister cine va conduce Steaua in continuare. Daca nu Oli,...

Ramane un mister cine va conduce Steaua in continuare. Daca nu Oli, atunci cine?

Un favorit roman si cinci straini pentru banca tehnica a echipei din Ghencea. Hagi se lupta cu Protasov si Zenga.

Cosmin Olaroiu nu s-a lasat induplecat de jucatori si a ales sa paraseasca Steaua

Chiar daca Gigi Becali inca mai spera sa-l intoarca din drum pe Cosmin Olaroiu, sansele acestuia sunt infime. Miercuri seara, antrenorul si-a anuntat despartirea de Steaua, afirmand ca are o alta intelegere pe care nu o poate refuza: „Mi-am dat un cuvant pe care trebuie sa-l respect si il voi respecta. Voi alege calea mea, merg pe un alt drum decat al Stelei”.

Surse din cadrul clubului sustin ca la Steaua s-au format, deja, doua tabere: Mihai Stoica vs. familia Becali. Managerul general i-a pregatit patronului o lista cu cinci nume de antrenori, toti straini, varf de lance fiind ucraineanul Oleg Protasov. Sanse mai mici au Walter Zenga, Antonio Conceicao si Jose Couceiro. De partea cealalta, familia si apropiatii miliardarului il vor readus in Ghencea pe Gheorghe Hagi. De altfel, „Regele” este si optiunea agreata de Gigi Becali, care isi doreste sa-si impace nasul dupa ultima experienta avuta in Ghencea.

DECLARATIE

„Nu stiu daca vin la Steaua. Pe mine ma intereseaza sa antrenez acolo unde exista un proiect serios, de minimum trei ani”.

Gheorghe Hagi

author avatar
Laurentiu Teodorescu
125 afisari

2 COMENTARII

  1. CE DRACU SA CAUTE HAGI IAR LA STEAUA .A AVUT ATATEA OCAZII SA DEMONSTREZE CA ESTE BUN ANTRENOR DAR A DAT RATEU DE FIECARE DATA.MACHEDON MACHEDON DAR BRANZA-I PE BANI.LASA-TE DE ANTRENORAT NENICA NU-I DE TINE.

  2. Daca ar veni Hagi (ceea ce nu prea cred, sper ca-i om mai de caracter decat MM-eu), i-ar creste notorietatea lui Bekali in fata suporterilor, eu sper sa nu accepte pentru binele lui

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger