AcasăSPORTRadoi, primul transfer al "emirului" Olaroiu

Radoi, primul transfer al „emirului” Olaroiu

Radoi are un salariu anual la Al Hilal de 1,7 milioane de euro

Fostul capitan al Stelei va fi trimis in „somaj” de Al Hilal. Sauditii vor sa dea afara toti strainii din lot, dar romanul nu dispera: poate ajunge in Emiratele Arabe Unite, la Al Ain.

Radoi are un salariu anual la Al Hilal de 1,7 milioane de euro

Zilele in care Mirel Radoi era fotbalistul preferat al seicilor de la Al Hilal au luat sfarsit. Eliminarea echipei din Liga Campionilor Asiei i-a convins pe miliardarii din Riad ca este obligatorie o remaniere a lotului. Astfel, presa araba de ieri a anuntat ca toti strainii din lot – romanul Radoi, coreeanul Lee, egipteanul Ahmed Kamel si  suedezul Wilhelmsson – vor fi dati afara, iar fostul stelist este „number one” pe lista neagra. Oficial, Mirel intra in categoria fotbalistilor „non-musulmani” care vor fi pusi pe liber. Exista, insa, si o alta varianta, care are legatura cu atitudinea si gesturile lui Radoi din ultimele luni. De nenumarate ori, crestinul nostru a celebrat golurile marcate sarutand crucea tatuta pe mana dreapta, spre stupefactia si indignarea fanaticilor islamisti din Arabia Saudita. Nu-i exclus ca acesta sa fie motivul real al alungarii olteanului de la Al Hilal. Sauditii vor sa-l transfere in locul sau pe Alou Diarra, de la gruparea franceza Bordeaux.

Cerut de Al Ain, in Emirate

Cosmin Olaroiu este cel care a insistat pentru transferul in Arabia Saudita

Totusi, Mirel Radoi nu va parasi definitiv zona Golfului. Sunt informatii ca fostul international va fi adus de Cosmin Olaroiu la Al Ain, in momentul in care se va oficializa numirea sa la carma formatiei din Emirate. Din cate se pare, transferul lui Radoi a reprezentat una dintre conditiile puse de Olaroiu la negocierile cu puternica echipa din emiratul Abu-Dhabi.

10 – goluri a marcat Radoi pentru Al Hilal in cei trei ani petrecuti la gruparea saudita

 

author avatar
eNational
1.139 afisari

1 COMENTARIU

  1. Hai să mă ,,chi,, în freza ta, mincinosule (chestia cu sărutatu crucii este o gogomănie, parcă ar fi de 1 m-marş)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger