AcasăSPORTRadoi nu mai e fin cu nasul Becali

Radoi nu mai e fin cu nasul Becali

Becali incearca sa-i explice ceva, dar Radoi deja i-a intors spatele

Poate nu la fel de virulent ca Gica Hagi, dar si Mirel Radoi a ales sa-i dea peste nas lui Gigi Becali la scurt timp dupa ce a parasit Steaua.

Becali incearca sa-i explice ceva, dar Radoi deja i-a intors spatele

Intre cei doi exista o relatie de nas-fin, insa asta nu l-a impiedicat pe oltean sa-i reaminteasca latifundiarului din Pipera: „Eu nu ma aplec in fata nimanui, sa fie clar!”. La prima sa aparitie televizata dupa despartirea de Steaua, Radoi a vorbit despre cosmarul trait la echipa. Chiar daca n-a fost atat de vehement precum „Regele” Hagi in momentul plecarii din Ghencea, fostul international a vorbit clar despre ce anume l-a deranjat in scurtul sau mandat pe banca „ros-albastrilor”: „Eu nu am fost niciodata de acord ca Gigi sa vina la echipa inaintea unor meciuri si sa critice jucatorii. A existat o intalnire cu echipa in care Guilherme a fost scos in mijloc si aratat cu degetul. Si au fost mai multe astfel de cazuri (…)”. Becali nu doar ca a confirmat spusele finului sau, dar l-a mai luat si peste picior, afirmand ca nu-i da el raportul lui Radoi atunci cand vrea sa vorbeasca jucatorilor: „Exista vreo lege penala sau un regulament care nu imi da voie sa ma duc sa vorbesc cu echipa? Daca nu exista, atunci fiecare face ce vrea in casa lui! M-am dus acolo si am luat toata echipa la rand, nu numai pe Guilherme!”.

Daca nu sunt respectat, e mai bine sa plec”

Dintr-un jucator aflat pe final de cariera in fotbalul arab, Mirel Radoi a ajuns somer in Romania fiindca s-a increzut in promisiunile pe care i le-a facut nasul Becali. Ce a gasit la Steaua? „La Steaua s-au facut transferuri prea tarziu, am plecat in cantonament doar cu 16 jucatori, dintre care 8 erau juniori. Acesta a fost handicapul nostru. Toti care au venit ulterior erau aproape sa semneze cu alte echipe, iar eu i-am intors din drum”.
Totusi, Radoi tine sa-i reaminteasca finantatorului campioanei ca el, spre deosebire de alti antrenori, nu s-a autopropus niciodata la Steaua: „Eu nu m-am autopropus niciodata la Steaua, nu i-am spus sa ma ia antrenor. El a venit cu ideea. Intr-adevar, a riscat un milion de euro, dar oricand si-i poate scoate numai prin vanzarea lui Hamroun. Am avut deja o oferta de 1,5 milioane de euro din Arabia Saudita (…) Daca nu sunt respectat, e mai bine sa plec! Probabil ca nasu’ nu m-ar fi dat niciodata afara, dar mi-ar fi dat un vant. Gigi m-a lasat in pace pana dupa infrangerea cu Dinamo”.

Reghecampf promisese un 3-0 cu Rosenborg, in retur!

Ca sa-i faca vant mai repede de la Steaua lui Mirel Radoi, Laurentiu Reghecampf i-a promis lui Gigi Becali cate-n luna si in stele. Una dintre ele a fost dezvaluita chiar de latifundiar: „Cand a pierdut cu Rosenborg, Mirel imi spusese ca pleaca. Atunci am vorbit cu Reghe, care isi facuse jocurile, imi spusese ca bate pe Rosenborg cu 3-0. Na, mintea lui! Si dupa aia, eu i-am dat telefon si mi-am cerut scuze. Dar era o situatie, i-am zis ca ingenunchez. Nenorocisem un om. Mi-a dat Anamaria Prodan un mesaj care m-a facut sa ma simt ultimul om. Ca, bai, credinciosule, ca Dumnezeu… Mi-a spus ca nu o sa ma ierte niciodata pentru ce am facut”.
Dupa ce Radoi le-a stricat planurile intr-o prima faza, Reghecampf a revenit mai insistent imediat ce Steaua a ramas fara antrenor. „Reghecampf l-a sunat pe Lutu dupa ce a plecat Mirel, i-a spus ca vine el si ne ducem pe primul loc. Pai, eu incepusem sa tin cu Astra, cu Viitorul, cu Dinamo. Mi-era frica de play-out. M-am enervat, m-am ambitionat si am jurat ca nu mai fac lucrurile cu jumatate de masura”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
520 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger