AcasăSPORTRadoi isi face academie de fotbal

Radoi isi face academie de fotbal

Radoiare experienta sa conduca o scoala de fotbal

Fortat de Gigi Becali sa paraseasca Steaua, finul Mirel Radoi profita de „ajutorul” nasului pentru a-si implini un vis din perioada cand era jucator in activitate.

Radoiare experienta sa conduca o scoala de fotbal

Fostul international vrea sa deschida o academie de fotbal in comuna Domnesti. Baza de pregatire gasita acolo, precum si apropierea de Capitala, l-au convins pe Radoi sa investeasca la Domnesti. Conform „Dolce Sport”, Mirel va fi ajutat in acest demers si de Cosmin Olaroiu, antrenor pe care il are model in cariera. Gica Hagi devine, astfel, un deschizator de drumuri. Succesul repurtat de academia sa de la Ovidiu, precum si extraordinarele rezultate inregistrate in Liga 1 de echipa Viitorul Constanta sunt un exemplu ca se poate face performanta fotbalistica incepand doar cu cateva grupe de copii si juniori. Iar Radoi a aratat in scurta perioada petrecuta pe banca Stelei ca vrea sa fie un antrenor care pune baza pe tineri, vezi sansele oferite unor jucatori precum Cojocaru, Mihalcea, Tudorie sau Tarnoveanu. In paralel, olteanul va continua sa urmeze cursurile Scolii de Antrenori de la Chisinau, acolo unde s-a inscris in luna septembrie.
Referitor la posibilitatea de a reveni la Steaua, Mirel Radoi a fost transant in raspunsul dat la finalul meciului cu CSU Craiova: „O sa ma mai intorc la Steaua doar ca spectator”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger