Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Queens Park Rangers s-a infratit cu echipa homosexualilor

Queens Park Rangers s-a infratit cu echipa homosexualilor

Autor:

Legendara grupare Queens Park Rangers, locul 13 in liga a doua din Anglia, a anuntat semnarea unui parteneriat cu FC London Titans, un club al minoritatilor sexuale.

 

QPR2 Queens Park Rangers s a infratit cu echipa homosexualilor

Legendara grupare Queens Park Rangers, locul 13 in liga a doua din Anglia, a anuntat semnarea unui parteneriat cu FC London Titans, un club al minoritatilor sexuale. Colaborarea a fost anuntata pe 1 februarie, luna oficiala a campaniei „Fotbal versus Homofobie”, recunoscute pe plan mondial. Intelegerea include o prezenta mai mare a reprezentantilor minoritatilor sexuale in tribunele stadionului „Loftus Road”, unde QPR disputa meciurile de acasa. De asemenea, antrenorii clubului QPR vor face mai multe antrenamente cu jucatorii de la FC London Titans. „Suntem mandri, la nivel de club, sa oferim o sansa jucatorilor indiferent de orientarea lor sexuala. Sa colaboram cu cei de la Queens Park Rangers este un pas important pentru clubul nostru si pentru a promova egalitatea de sanse, ca element de baza al fenomenului fotbalistic”, a spus Phil Steer, managerul FC London Titans, grupare care evolueaza in liga rezervata exclusiv fanilor ce sustin drepturile homosexualilor.

Colaborarea a fost anuntata pe 1 februarie, luna oficiala a campaniei „Fotbal versus Homofobie”, recunoscute pe plan mondial. Intelegerea include o prezenta mai mare a reprezentantilor minoritatilor sexuale in tribunele stadionului „Loftus Road”, unde QPR disputa meciurile de acasa. De asemenea, antrenorii clubului QPR vor face mai multe antrenamente cu jucatorii de la FC London Titans. „Suntem mandri, la nivel de club, sa oferim o sansa jucatorilor indiferent de orientarea lor sexuala. Sa colaboram cu cei de la Queens Park Rangers este un pas important pentru clubul nostru si pentru a promova egalitatea de sanse, ca element de baza al fenomenului fotbalistic”, a spus Phil Steer, managerul FC London Titans, grupare care evolueaza in liga rezervata exclusiv fanilor ce sustin drepturile homosexualilor.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!