AcasăSPORTPutini, dar buni! Pe cine cumpara Barcelona in vara?

Putini, dar buni! Pe cine cumpara Barcelona in vara?

FC Barcelona a castigat pentru a 22-a oara titlul de campioana a Spaniei, iar oficialii gruparii catalane pregatesc deja sezonul viitor, obiectivul fiind castigarea Ligii Campionilor.

Vilanova are obiectiv clar in sezonul 2013-2014: castigarea UCL!

Cum ne-a obisnuit in ultimii ani, Barcelona se pregateste sa faca achizitii punctuale, formatia pregatita de Tito Vilanova urmand a cumpara trei jucatori pe posturi considerate deficitare.

Josep Maria Bartomeu, vicepresedintele clubului catalan, a anuntat ca vor fi adusi un portar, care il va inlocui pe Victor Valdes, un fundas central, care sa evolueze langa Gerard Pique, si un varf care sa se apropie de nivelul lui Messi.

Jurnalistii catalani stiu deja care sunt cei trei fotbalisti ce vor evolua pe Camp Nou: Handanovic, de la Internazionale Milano, Hummels, fundasul Borussiei Dortmund, si Neymar, starul brazilian de la Santos.

Oficialii FC Barcelona considera ca 100 de milioane de euro este suma necesara pentru a face cele trei achizitii, jumatate din bani urmand a se duce pe „afacerea Neymar”.

In cazul in care se va renunta la fotbalisti precum Puyol, Alexis Sanchez, David Villa sau Song, lotul Barcelonei ar urma sa fie completat cu fotbalisti precum Bojan Krkic sau Afellay.

author avatar
Cristi Ionita
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger