AcasăSPORTPustiul Adrian Stoian, laudat în Serie A

Pustiul Adrian Stoian, laudat în Serie A

Mijlocasul roman Adrian Stoian, de la Chievo Verona, a fost inclus pe lista celor mai buni 20 de tineri jucatori din Serie A de catre site-ul caughtoffside.org.

Talentatul fotbalist roman, lansat pe orbita de Scoala de Fotbal „Gica Popescu”, face furori in Italia de circa un an si jumatate. Dupa ce a pus serios umarul la evolutia foarte buna a celor de la AS Bari in sezonul 2011-2012, Stoian a devenit o prezenta constanta in echipa lui Chievo, desi are doar doua luni petrecute pe „Marc Antonio Bentegodi” si este unul dintre cei mai tineri jucatori din lotul veronezilor.

Astfel, tanarul mijlocas roman este considerat unul dintre cei mai talentati pusti din Serie A, alaturi de fotbalisti precum Stephan El Shaarawy, noua vedeta a lui AC Milan, Philippe Coutinho, brazilianul-minune din atacul lui Internazionale Milano, sau Erik Lamela, tehnicul mijlocas argentinian al lui AS Roma. De altfel, evolutiile bune din Italia l-au transformat pe Stoian si intr-unul dintre noii lideri ai nationalei de tineret a Romaniei.

author avatar
Cristi Ionita
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger