AcasăSPORTPustai, reconfirmat la Rapid. Pana miercuri!

Pustai, reconfirmat la Rapid. Pana miercuri!

Pustai trebuie sa nu piarda cu ASA ca sa ramana antrenorul Rapidului

Invinsi de Universitatea Cluj intr-un derby al formatiilor amenintate cu retrogradarea, rapidistii au reusit, ieri, sa-i salveze scaunul antrenorului Cristi Pustai.

Pustai trebuie sa nu piarda cu ASA ca sa ramana antrenorul Rapidului

La baza de antrenament din Straulesti, sedinta de dimineata a inceput cu o convocare in biroul finantatorului Valerii Moraru. Patronul i-a bagat in sedinta pe jucatori si antrenori, si numai promisiunea fotbalistilor ca nu vor pierde cu ASA Tg.Mures (maine, pe „Giulesti) l-a convins pe omul de afaceri basarabean sa nu dea afara intreg staff-ul tehnic.
Chiar daca a fost reconfirmat in functie, Cristi Pustai este constient ca inca o infrangere (ar fi a doua consecutiva) l-ar trimite in somaj. „Niciodata nu s-a pus problema demiterii antrenorului. Dupa un esec trebuie sa-l demitem? Nu. Nu s-a pus in discutie. Punct. Am avut niste asteptari foarte mari, s-a vazut ca «U» Cluj era de batut. Rezultatul (n.n. 0-1) a fost o dezamagire, dar mai avem zece meciuri, e timp sa recuperam”, a incercat sa mimeze linistea la Rapid boss-ul „Azuga Waters”. Referitor la negocierile cu Marius Sumudica, Valerii Moraru neaga ca ele s-ar fi purtat: „Nu am avut nicio discutie cu domnul Sumudica, nici nu l-am vazut in ultima luna si jumatate. Nu s-a discutat de venirea sa la Rapid”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger