AcasăSPORTPur si simplu, Halep n-a vrut sa joace!

Pur si simplu, Halep n-a vrut sa joace!

Sylvain Bruneau este capitanul nejucator al Canadei si persoana direct responsabila de alcatuirea echipei pentru meciul cu Romania, din Cupa Federatiei.

Halep este criticata de capitanul canadiencelor, Sylvain Bruneau

Rugat sa comenteze absenta Simonei Halep din echipa Romaniei, Bruneau a explicat ca in tenisul feminin se observa o tendinta: marile vedete nu mai doresc sa joace pentru tara pe care o reprezinta! „Jucatoarele din Top 10 nu doresc intotdeauna sa evolueze in Cupa Federatiei, asta e realitatea! Uitati-va la Simona Halep, care nu este aici! Intodeauna se intampla asta, dar in ultima vreme parca a deveni o moda”.
Insa, cand a fost vorba sa comenteze refuzul initial al Eugeniei Bouchard, convinsa de sefii Federatiei Canadiene de Tenis sa revina la lot, Sylvain

Sylvain Bruneau

Bruneau a dat dovada de ipocrizie: „Suntem privigeliati de faptul ca Eugenie a venit de cateva ori la echipa si este obisnuita deja cu oamenii. Voi fi fericit de fiecare data cand va dori sa vina. Dar, cand nu va mai dori, n-o voi judeca si voi incerca s-o inteleg”. Partida dintre Romania  si Canada se va disputa in zilele de 18 si 19 aprilie, la Montreal, si conteaza pentru barajul de promovare in Grupa Mondiala I a Cupei Federatiei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger