AcasăSPORTProprietarii "Taxi Meridian" vor sa cumpere "U" Cluj

Proprietarii „Taxi Meridian” vor sa cumpere „U” Cluj

Fanii Universitatii spera in salvarea clubului

Fratii Calin si Gheorghita Bultoc au o avere estimata la aproape 50 de milioane de euro. Negocierile dintre ei si Ioan Marginean, actionarul majoritar al gruparii clujene, sunt ca si finalizate.

Fanii Universitatii spera in salvarea clubului

Fanii Universitatii pot respira usurati, Anamaria Prodan este ca si indepartata de la conducerea clubului. Surse din anturajul „Sepcilor rosii” afirma ca noul investitor va achita toate datoriile catre bugetul de stat; creantele catre Fisc se ridica la un milion de euro, din acest motiv, „U” fiind o societate care are conturile blocate.

Conform „Top 300 Capital”, fratii Calin si Gheorghita Bultoc au o avere de aproape 50 de milioane de euro. Cei doi au intrat in afaceri imediat dupa Revolutie, cand au infiintat holdingul „Meridian Auto”. La inceputul anilor 2000, au inaugurat primul show-room Dacia Renault la standardele cerute de compania franceza. In total, la companiile fratilor Bultoc lucreaza 1500 de angajati. Din cate se zvoneste, Ioan Marginean, ramas stapan la Universitatea Cluj, solicita 1,3 milioane de euro pe pachetul de 98% de actiuni detinut la club.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
973 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger