AcasăSPORTPromotorul lui Bute: "Ward e un fel de Iisus. A inviat din...

Promotorul lui Bute: „Ward e un fel de Iisus. A inviat din morti!”

Bedard mizeaza pe o victorie clara a lui Bute la Nottingham

Deranjat de interviul acordat de Andre Ward pentru “Sports Illustrated”, Jean Bedard, seful lui Interbox si promotorul camponului Lucian Bute, demonteaza scenariul pugilistului american.

Bedard mizeaza pe o victorie clara a lui Bute la Nottingham

Ward declarase ca oamenii lui si staff-ul lui Bute au discutat posibilitatea disputarii unei duble gale in acest an, in SUA, dar ca echipa romanului a refuzat si a ales sa-si incerce norocul cu Froch. Daca Stephan Larouche, antrenorul lui Bute, s-a rezumat sa spuna ca “este ciudat cum Ward vorbeste numai cand avem deja alte contracte semnate”, Bedard a atacat in termeni duri discursul campionului SuperSix.

Presedintele Interbox a negat total scenariul lansat de american, precizand ca “Ward este un fel de Iisus, altfel nu-mi explic cum a reinviat in preajma Sarbatorilor Pascale, dupa patru luni de tacere totala”. Bedard afirma ca nu au existat discutii cu staff-ul lui Ward, dupa ce americanul a castigat finala SuperSix cu Froch, in 17 decembrie, iar apoi a anuntat ca-si ia vacanta. “Ne-am fi dorit un meci impotriva campionului, dar Ward a zis ca e obosit si n-are chef de noi. In schimb, desi s-a batut cu o groaza de nume mari in ultima perioada (Ward, Glen Johnson, Abraham, Kessler, Andre Dirrell, Jermain Taylor, Jean Pascal) si venea dupa o infrangere, Froch a aratat ca are tupeu si a acceptat imediat un meci cu Bute” a declarat Bedard.

author avatar
Cristi Ionita
169 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger