AcasăSPORTPromotorul Eduard Irimia, amenintat cu moartea de unul dintre managerii lui Daniel...

Promotorul Eduard Irimia, amenintat cu moartea de unul dintre managerii lui Daniel Ghita

Irimia se teme ca ar putea avea "surprize neplacute" la urmatoarele gale

Lupta pentru milionul de dolari, pus la bataie de organizatorii circuitului K1, naste dispute aprige, promotorul Eduard Irimia dezvaluind, dupa turneul K1 Final Elimination de la Tokyo, ca a fost amenintat cu moartea de unul dintre managerii lui Daniel Ghita.

Irimia se teme ca ar putea avea "surprize neplacute" la urmatoarele gale

Lui Irimia i se reproseaza ca a blocat ascensiunea lui Ghita, care si-ar fi dorit si el sa participe la K1 Final Elimination, dar a fost exclus pentru ca nu a semnat un contract si cu circuitul Glory Series.

Ghita a ratat prezenta in K1 din cauza contractului semnat cu Glory Series

Despre promotorul roman se spune ca nu a acceptat participarea lui Ghita pentru a-l putea promova pe Catalin Morosanu, cel care s-a si calificat, duminica, la turneul final din decembrie, de la New York, dupa o victorie obtinuta impotriva australiano-polonezului Slowinski.

Morosanu (in verde) s-a pozat alaturi de ceilalti luptatori calificati la turneul final K1

Desi nu a vrut sa precizeze numele managerului care l-a atacat, Irimia a precizat ca, „din pacate, anuntul K-1 ca Daniel Ghita nu este printre luptatorii de la K-1 Final Elimination si faptul ca Morosanu a castigat a provocat o reactie de invidie atat de mare incat s-a ajuns la amenintari”.

Exista zvonuri ca cel incriminat ar fi neamtul Marcus Luer, managing director la Glory Series si fondatorul Total Sports Asia. De altfel, prin intermediul firmei din urma, Luer si-a creat puternice relatii in mafia asiatica, fiind un personaj extrem de controversat. Irimia sustine ca este sigur ca Daniel Ghita nu are vreo legatura cu amenintarile incasate si ca va reveni la sentimente mai bune fata de managerul acestuia daca respectivul isi va cere scuze public.

author avatar
Cristi Ionita
1.099 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger