AcasăSPORT"Prodanca" le-a cerut jucatorilor stelisti bani pentru petrecere: "Cum adica, ba?!"

„Prodanca” le-a cerut jucatorilor stelisti bani pentru petrecere: „Cum adica, ba?!”

Ana Maria Prodan si iubitele jucatorilor

Steaua Bucuresti a incheiat sezonul in stil de mare echipa, cu o victorie categorica, marti seara, 4-0 in fata Brasovului. Fiesta a inceput pe „Arena Nationala” si-a continuat, la un restaurant din cartierul Militari, pana a doua zi dimineata, cu o scurta escala in Piata Constitutiei.

Asa arata bucuria unei echipe campioane

Spre deosebire de rivalii de la Dinamo si Rapid, care parca sunt spectatori la funeraliile cluburilor favorite, stelistii au avut marti ce sarbatori. Si-au facut-o, in stil de mare echipa! De fapt, singura mare echipa din Romania! Titlul cu numarul 24 a venit dupa sapte ani de asteptare, dar n-a poposit pe stadionul din Ghencea, neincapator pentru un astfel de eveniment, ci pe „Arena Nationala”, cu 50.000 de sustinatori in tribune. Pe teren, o victorie cu 4-0 in fata Brasovului; in tribune, o coregrafie ce a vrut sa arate ca toata tara simte ros-albastru. Fiesta a continuat in Piata Constitutiei, acolo unde aproape 5000 de fani au cantat „Sunt fericit si ma simt bine”, noul imn adoptat de galerie si echipa. Bucuria le-a fost stricata doar de o interventie nefericita a cuplului Mihai Stoica – Laurentiu Reghecampf. Primul, a luat microfonul si i l-a inmanat antrenorului, nu inainte de a le ordona „ultrasilor”: „Liniste, vorbeste Reghe!”. Primele cuvinte ale tehnicianului – „Gigiii Becaliiiiii” – i-au infuriat pe suporteri, huiduieli, fluieraturi si injuraturi fiind aruncate dinspre multime. A fost singurul moment tensionat al serii, depasit Rapid printr-o scandare la unison, „Am avut si vom avea mereu…”.

Laurentiu Reghecampf

Reghecampf ezita sa spuna daca ramane la Steaua

Rugat de miile de fani sa nu paraseasca Steaua, antrenorul Laurentiu Reghecampf a evitat elegant sa ofere un raspuns direct, afirmand ca va comunica decizia in zilele urmatoare. „Nu trebuie sa discutam in momentul de fata. Cu siguranta, pe 14 iunie, cand avem intalnirea cu echipa, vom avea multe lucruri de vorbit”, a precizat tehnicianul „ros-albastrilor” inainte sa-si indrepte gandurile spre Gigi Becali: „Am dedicat aceasta victorie patronului nostru, ne pare rau ca nu este alaturi de noi. Trebuie sa stie, insa, ca suntem noi alaturi de el si incercam sa-l facem sa se simta mandru de Steaua”.

Tatarusanu si colegii sai au platit pentru petrecerea de titlu

Asteptati cu whisky si vodca la „Militari Residence Ballroom”

Putin dupa miezul noptii, stelistii si-au facut aparitia la „Militari Residence Ballroom”, acolo unde-au avut inchiriata o sala pentru petrecerea de titlu. Meniul fotbalistilor a fost compus din fructe de mare, peste, drob de pasare, salata marocana, bufet cald si bautura la discretie, de la whisky si vin, pana la vodca si sampanie. Treizeci de bucatari au muncit in weekend pentru definitivarea meniului campionilor! Senzatia serii a fost tortul festiv din ciocolata si martipan.

Ana Maria Prodan si iubitele jucatorilor

„Prodanca” le-a cerut jucatorilor bani pentru petrecere

De organizarea petrecerii de la „Militari Residence Ballroom” s-a ocupat Ana Maria Prodan. Conform „Sport24h”, sotia antrenorului Laurentiu Reghecampf a negociat inchirierea localului, insa ulterior i-a obligat pe toti invitatii la eveniment sa plateasca. Nu mult, cate 300 de lei de persoana, insa, chiar si asa, au existat fotbalisti care s-au revoltat. „Cum adica sa dam bani? Pai, ce, noi suntem invitati aici la nunta cu dar?”, a auzit Reghecampf vorbindu-se prin vestiar.

Mihai Costea si Daniela Crudu

Daniela Crudu si fata lui MM, atractiile serii

Atmosfera incinsa ca intr-un club de noapte, asa s-au simtit invitatii la petrecerea stelista. De departe, atractia serii a fost Daniela Crudu, iubita atacantului Mihai Costea, insa multe priviri si ganduri ascunse s-au indreptat si spre Teodora Stoica, fiica managerului Mihai Stoica, imbracata intr-o rochie scurta, de culoare verde, si purtand o pereche de pantofi cu toc cui.

Teodora Stoica si Ana Maria Prodan

Provocatoare a fost si Antoaneta Nastase, prietena lui Ciprian Tatarusanu, care a purtat o rochie neagra ce a incins imaginatia tuturor barbatilor din restaurant. Creatia vestimentara era perfect mulata pe trup si lasa pe partile laterale, prin dantela neagra si fina, sa i se vada bikinii.

Piti Talent

Cum, necum, Piti Talent s-a-nvartit de o medalie de campion!

La cererea machedonilor de la clubul Steaua, Elena Gheorghe a fost tocmita sa intretina atmosfera la petrecerea campionilor. La cererea jucatorilor si mai ales a staff-ului tehnic, manelistul Piti Talent n-a lipsit de la chermeza. Finul „principalului” Laurentiu Reghecampf nu doar ca s-a pozat cu trofeul decernat Stelei, dar, spre dimineata, la plecare, a facut rost si de o medalie de campion, pe care si-a agatat-o mandru la gat!

Trofeul de campioana a ajuns la mall

Fanii Stelei care au lipsit de la sarbatoarea de pe „Arena Nationala” si nici in Piata Constitutiei n-au fost prezenti, mai au o sansa sa vada trofeul: cupa a fost dusa la magazinul sponsorului tehnic „Nike” din mall-ul „Baneasa Shopping City”! Acesta va sta in vitrina magazinului „Nike” pana duminica, iar toti suporterii care doresc sa aiba o astfel de amintire sunt asteptati la o sesiune deschisa de poze.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger