AcasăRecomandariProcurorii il mai tin in cantonament pe Gica Popescu

Procurorii il mai tin in cantonament pe Gica Popescu

Inca 30 de zile de asteptare pentru Gica Popescu, inainte de verdictul final si definitiv la cererea sa de eliberare conditionata din inchisoare.

Popescu, impiedicat sa iasa din inchisoare la termenul legal la care ar fi avut dreptul

Fostul capitan al echipei nationale are o decizie favorabila data de Judecatoria Sectorului 4, care la inceputul acestei luni a admis propunerea Penitenciarului Jilava de eliberare conditionata. Numai ca procurorii DNA au anuntat ca vor face recurs. Si cu anuntul au ramas, fiindca ieri, la termenul stabilit la Curtea de Apel nu exista niciun dosar cu numele lui Gica Popescu trecut pe el. Motivul? Procurorii anticoruptie au „uitat” sa redacteze motivarea pentru care fac recurs la decizia de eliberare. In termeni fotbalistici, l-au faultat grosolan pe „Baci”, punandu-i piedica fix cand Popescu se pregatea sa traga spre poarta iesirii din inchisoare.
Fara hartogaraia DNA, judecatorii nici n-au luat in considerare cazul. S-a dat un nou termen, de 30 de zile, in care procurorii trebuie sa intocmeasca motivarea recursului la acest dosar. Inca o luna de cantonament pentru ex-capitanul Barcelonei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
411 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger