AcasăSPORT"Printul" Cristea si-a gasit nas. Urmeaza sa-si gaseasca si mireasa!

„Printul” Cristea si-a gasit nas. Urmeaza sa-si gaseasca si mireasa!

Cristea si Bianca nu mai sunt impreuna

Finantatorul Petrolului, Florian Walter, tine foarte mult la mijlocasul Adrian Cristea, pe care doreste sa-l conduca in fata altarului. Problema este ca „Printul” n-are o printesa, dupa despartirea de Bianca Dragusanu.

Cristea si Bianca nu mai sunt impreuna

Daca Gigi Becali l-a nasit pe Mirel Radoi, iar Cristi Borcea i-a pus pirostriile lui Claudiu Niculescu, Florian Walter si-a ales si el finul de la echipa. “Lui Adrian Cristea i-am iertat destule pentru ca este iubaret. I-am promis ca o sa-i fiu nas, dar nu stiu cand si mai ales cu cine, pentru ca vad ca apare in povesti diferite”, a explicat Walter.

Walter vrea sa-i arate lui Adrian calea cea buna

Ieseanul tocmai s-a despartit de Bianca Dragusanu si are o legatura ciudata cu Tania Budi, in paralele „batand” si la alte porti, cum ar fi iubita lui Luis Lazarus, o anume Andreea Maria. Adrian Cristea (29 de ani) a fost cumparat de Florian Walter de la Dinamo, in schimbul a doua milioane de euro, bani pe care trebuia sa-i recupereze din Stefan cel Mare din perioada in care boss-ul de la Romprest fusese actionar al “cainilor”.

author avatar
Sebastian Stan
494 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger