AcasăSPORT"Printul" Cristea este si fotomodel

„Printul” Cristea este si fotomodel

Adrian Cristea, probabil cel mai elegant barbat din Liga 1

Unul dintre cei mai bine platiti fotbalisti din lotul Stelei s-a decis sa-si valorifice timpul liber pozand ca fotomodel. Adrian Cristea este imaginea brand-ului Christian Tailoring, un atelier de lux pentru barbati.

Adrian Cristea, probabil cel mai elegant barbat din Liga 1

Mijlocasul stelist nu doar pozeaza pentru Christian Tailoring, dar a devenit si actionar al brand-ului care se va lansa pe piata la jumatatea lunii octombrie. La 29 de ani, Adrian Cristea afirma ca meseria de fotomodel ii vine ca o manusa, asta desi conducerea Stelei i-a interzis sa se lanseze in activitati extrafotbalistice de acest gen.

„Intotdeauna am fost atent la imaginea mea si cred ca tinuta unui barbat este foarte importanta. Astfel, am decis sa demarez acest proiect. Impreuna cu asociatul meu, Florentin Dragoiu, vom alege fiecare model si material in parte, iar pentru ca punem accent pe originalitate vom crea modele personalizate, dupa gustul si asemanarea clientilor nostri! Barbatii ar trebui sa se intoarca la a fi gentlemanii de altadata. Si cand spun gentleman ma refer la toate punctele de vedere: vestimentatie, comportament si atitudine”, sustine cu tarie „Printul” Cristea.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
860 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger