AcasăSPORTPrimul mega-transfer al anului a explodat in Anglia: Higuain la Arsenal!

Primul mega-transfer al anului a explodat in Anglia: Higuain la Arsenal!

Arsene Wenger, managerul lui Arsenal, nu mai suporta sa vada cum rateaza obiectiv dupa obiectiv, astfel ca legendarul tehnician isi ia masurii ca sezonul 2013-2014 sa fie la discretia lui Arsenal.

Evident, primul pas trebuia facut pe piata transferurilor, iar „Tunarii” au dat deja doua lovituri marete.

Dupa ce in urma cu aproximativ doua luni a obtinut semnatura muntenegreanului Steven Jovetic, de la Fiorentina, Arsenal a facut marti un mega-transfer de milioane.

Conform cotidianului Metro, Arsenal a obtinut semnatura argentinianului Gonzalo Higuain, unul dintre cei mai buni marcatori de la Real Madrid.

Daca pentru Jovetic s-au platit 25 de milioane de euro, Arsenal va trebui sa scoata din cont aproape 30 de milioane de euro pentru atacantul lui Real Madrid.

Desi a fost mai mereu rezerva in Primera Division, Higuain tot a reusit sa inscrie 14 goluri, fiind al doilea golgeter al „galacticilor”, dupa Cristiano Ronaldo.

Aceasta mutare confirma dorinta echipelor din Premier League de a sparge vagoane de bani pe piata transferurilor. Liverpool a dat, zilele trecute, Liverpool a dat peste 40 de milioane de euro pentru Christian Eriksen si Toby Alderweireld, ambii de la Ajax Amsterdam, iar Manchester City este pe punctul sa-i inregimenteze, pentru aproape 100 de milioane de euro, pe antrenorul Manuel Pellegrini si fotbalistii Isco si Edinson Cavani.

author avatar
Cristi Ionita
476 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger